Skocz do zawartości

Proszę ocenić nową stronę z tutorialami do ps

Greenafik

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ocena

• daremna
      5
    • ujdzie
      1
    • całkiem fajna
      3
    • bardzo mi się podoba
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Brakuje w ankiecie opcji - "Dno"... :D

dzięki że to napisałeś, wcześniej uważałem stronę za udaną, mi się podobała,

ale to słowo "Dno" tak mnie dobiło że postanowiłem przerobić stronę,

teraz uważam tym razem wyszło mi dużo lepiej, moim zdaniem jest bardzo dobrze :)

to poprzednia wersja

to przedostatnia

to jeszcze wcześniejsza

Człowieku... twoja strona odstrasza i to każdym elementem, jest tak napaćkane, że nie wiadomo o co tutaj chodzi. Lepiej załóż sobie blog na WP i tam wstawiaj tutoriale, ale mimo wszystko zdolności nie masz więc nie rozumiem po co na siłę robić jakiś kicz?

Człowieku... twoja strona odstrasza i to każdym elementem, jest tak napaćkane, że nie wiadomo o co tutaj chodzi. Lepiej załóż sobie blog na WP i tam wstawiaj tutoriale, ale mimo wszystko zdolności nie masz więc nie rozumiem po co na siłę robić jakiś kicz?

Rozumie że nie postrzegasz tej strony jako arcydzieło, ale żeby w zamian polecić zrobienie bloga na zwór tysięcy innych :blink: gdy ja w istocie podążam w oryginalność

"nie wiadomo o co tutaj chodzi" no żeż bardziej oczywista ta strona być nie może. :mega_shok:

Proszę o prawdziwą konstruktywną krytykę :)

Haha :) arcydzieło powiadasz? https://dribbble.com/ - jeśli jesteś grafikiem to powinieneś znać ten serwis. Tam są arcydzieła. Dla czego WP? bo to jest jeden z elementów WEB 2.0 i więcej osób przeglądanie twoją stronę na takiej platformie niż na tym co zmajstrowałeś. Zresztą to co zrobiłeś to dla ogarniętego grafika 10 minut roboty. Po trzecie powinieneś się zapoznać ze standardami projektowania stron, bo to co powinno charakteryzować każdą stronę to przejrzystość i czytelność, a u Ciebie z tym do tego bardzo daleko.

• 3 tygodnie później...

Nowy adres tak jak mi poleciliście greenafik.com

Kolory zmieniłem na 50% bardziej nasycone i kilka drobnych poprawek.

Zresztą to co zrobiłeś to dla ogarniętego grafika 10 minut roboty.

Może zgapienie i zrobienie tego samego ze wzoru, chociaż nawet tak nie 10 minut, przesadzasz, może jestem "nie ograniety" bo dopiero co zaczynam ;)

Ludzie naprawdę aż tak źle :hmmm:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności