Skocz do zawartości

To dopiero nagłośnienie ;)

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

ja tam nie wiem czy drogi, ale kiedyś miałem kolegę elektronika co to sobie sprawił i podrasował taką tubę/subwoofer i woził ją z tyłu w bagażniku swojej sierry, oczywiście za wiele miejsca na inne rzeczy nie zostawało. ale kiedyś miałem do niego wpaść pograć w worldcrafta II po lanie, a że bez dźwięku gra się kijowo to zatargał tubę do domu. pamiętam, że jak wpływałem moją flotą na morze i zaczynałem niszczyć to huk był taki, że tubą dało się drzwi zamykać na odległość ;)

Swego czasu miałem tube w maluchu ze wzmacniaczem i innymi bajerami, szyby trzęsło, więc nie wiem czy to droga, niczego nie jestem pewien, wiem tylko, że jak się dało na cały głos, to było w stanie szybę zbić, tak jak powyżej entriopia pisze

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Którego godzine wcześniej przywieźli do rzeźnika.

"wiem tylko, że jak się dało na cały głos, to było w stanie szybę zbić"

I zbiło?

Oczywiście nawet do kaszlaka (bo mały) można władować sprzęt, który rozsadzi szyby wraz z kierownicą i tylnią wycieraczką jak ma, ale uszęta by tego nie zniosły. Mózg by się rozprysł jak dynia, do której włożono odpaloną na tyle mocną petardę.

Wydaje mi się, że jechali po nowo wybudowanej autostradzie, a ten z tyłu po prawej jak taki typowy kacap.

Linkuj dalej i nie pier*ol

to było w stanie szybę zbić
a co wtedy się działo z bębenkami w uszach? Proszę cie nie gadaj dziwnych rzeczy, jak by pękła szyba to człowiek porostu stracił by słuch a z uszy leciała by krew jak ze świniaka.

Nie testowałem tego na maksa w maluchu, jak wiadomo, elektryka i zasilacz nie miały by możliwości dania takiej mocy ;) to był wzmacniacz coś na styl z głośnikiem, jak do niedawna były w szkołach na apelach

Szyba w sensie na zewnątrz, to oczywista oczywistość, że decybele doprowadziłby by do pęknięcia bębenka, na zewnątrz już inaczej roznosi się taka fala niż w zamkniętej przestrzeni, do tego cały sprzętu w maluchu wraz z zasilaczem miałem podłączony z przodu ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

"Wytłukłem" się trochę UAZem po wertepach i po warszawie.

@MaxPan ma racje, to nie żadna tuba tylko zawieszenie w UAZie. :)

Ale znawcy tematu wiedzą lepiej. :okularnik:

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jeździłem UAZem na polowanie, wiec uwierzcie mi można wylecieć jak dach otwarty i się nie trzyma niczego. Skacze masakryczne, ale fakt faktem nic nie pęka, natomiast dawno dawno demu miałem Samuraja, i średnio po 2-3 polowaniach ten największy list z resorów z tylu po-prostu pękał. To co na filmiku to na 200% skutek walnięcia w dziurę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności