Skocz do zawartości

Home pl opinia o hostingu

swistak

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 19.08.2017 o 20:33, Nikonem napisał:

IMHO masakra to korzystanie z ich kreatora stron ;)

Trzeba jednak przyznać, że strony na nich zrobione ładnie idą w górę - nie wiem czy to zasługa treści, czy zasługa wielu czynników, które na to mogą się składać. Jeżeli ktoś ma niewielkie potrzeby, takie jak ja miałem wcześniej to da się przeżyć.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Ich stawki nie są jakieś kosmiczne, choć część konkurencji ma o wiele tańszą ofertę hostingową pod prostą stronę/blog.

Za to home ma moim zdaniem jeden z lepszych suportów. Gdy hostowałem u nich zawsze dość szybko i sprawnie rozwiązywali problemy techniczne. 

Ostatnia recenzja konta na moim blogu nest bank opinie klientów i moja.  

• 1 rok później...

Ja mam niestety niezbyt miłe doświadczenia z home. 

Niektóre funkcjonalności - choćby instalacja wordpress'a - są o wiele bardziej przystępne nawet na darmowych hostingach, z których swego czasu korzystałem. Nie pomagają na home "samouczki", które są zwyczajnie nieaktualne.

I co z tego, że ceny przy pierwszym roku korzystania są kuszące. 

Potrzebujesz dobrych tekstów, które zaczarują, chwycą i nie puszczą? Dawaj do mnie!

baner - małybezlink.png

Home to tragedia: 100 haseł, płatny backup i to tylko z 3 dni, mało intuicyjny panel admin, żadnych dodatkowych opcji w panelu mało konfiguracja itp nie wiem jak jest w premium ale normalnym brak wszystkiego. Natomiast w netmark za 60zł full opcje małpa sobie poradzi z panelem w netmark. W home w pomocy tech czekałem 2h na odp i drogo jest nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności