haiku Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Proszę o ocenę tej strony: https://ksiegowa.warszawa.pl Konstruktywna krytyka mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenafik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Ze strony wizualnej jak dla mnie pierwsze wrażenie jest dobre, jest estetycznie, tylko w logo to outer glow wydaje się mi tandetne, może lepiej je zmniejszyć albo zostawić bez. Greenafik Soundless Video Tutorials for Adobe Photoshop, Illustrator and more... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSpeed Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Prosto i przejrzyście. W dodatku umieszczone zostały wszystkie potrzebne informacje. Jak dla mnie nic dodać, nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matw Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Generalnie fajna strona to jednak co bym zmienił to: 1. Księga gości - ten element to już archaizm, proponuje usunąć 2. Może jakaś inna czcionka dla standardowego tekstu wyglądała by lepiej? Programista WWW - blog Najśmieszniejsze obrazki z dziećmi i rodzicami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Całość bardzo fajna. Zastanawia mnie tylko dział Aktualności, jakoś nie pasuje mi do tego rodzaju strony. Marcelinka walczy z rakiem twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.