Skocz do zawartości

Xrumer - instalacja i serwer

OFIB

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie o instalację Xrumer. Na stronie producenta widzę , że aplikacja działa w środowisku windows dlatego chciałem się dowiedzieć w jaki sposób instalujecie Xrumera na serwerach VPS ?

Czy to są serwery z windows ? Czy też xrumer współpracuje z tymi serwerami na linux ?

Na stronie producenta widzę , że aplikacja działa w środowisku windows
? Czy też xrumer współpracuje z tymi serwerami na linux ?

xrummeros.jpg

:palacz:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co do oleju to się nie znam ale na denaturacie na pewno pojedzie :D

Jeżeli chodzi o odpowiedź na pytanie, to cóż zrobić skoro XR został napisany właśnie pod windę. Pewnie można go puścić przez wirtualną maszynę, ale tego nigdy nie testowałem. Szkoda zasobów swojej maszyny na takie działania. XR jest to potwór zasobożerny.

seowyszbanner.gif

Możesz, ale daleko nie zajedziesz ;)

Możesz również zalać 98 - to tak nawiązując do problemu vps czy dedyk.

Myślę, że odpowiedni vps też da rade - to tylko kwestia jego "pojemności".

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%

Ok - mam dedykowany serwer, ale jest na min kilka aplikacji windows. Więc pewnie odpalę wirtualną maszynę. Na serwerze mam sporą adresacją IP i ciekawi mnie czy można to jakoś wykorzystać bezpośrednio pod windowsem w Xrumer ? Czy też może xrumer i tak łączy się przez proxy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności