Skocz do zawartości

Proszę o fachową opinie

dothan

Rekomendowane odpowiedzi

Być może mogę się mylić ale jest to nie wykonalne by domena przed zakupem miała już swoj PR co by się działa przy zakupach hehe każdy by chiał mieć domenke z PR 10 :) Chyba że kupiłeś stron od kogoś lub wiesz że ta domena wygasła i na nowo ją Ty akurt kupiłeś?

A ranking masz taki:

forum.opel24.com 2 3 (3.4) 85.5% 535

Już niedługo będzie trójeczka. Popracuj nad stronką. Wspomne święte słowa moich kolegów POCZYTAJ FORUM :-)

Zdaje sobie z tego sprawę, że nie długo trójeczka, ale w googlach pod żadnym hasłem nie ma mnie ;) chyba dopiero jak wpisze forum.opel24.com to wtedy się pojawię ;)

Od czego to moze byc?

Domena kupiona i rejestrowana przeze mnie w nazwa.pl

To prawda, że dodajesz stronę do katalogów.

Są także różne anchor teksty, ale popatrz jak one wyglądają:

Opel24.com- Największe forum motoryzacyjne fanów samochodów marki OPEL

Opel24.com- forum motoryzacyjne aut marki opel :: Strona Główna

Moim zdaniem zawielkie te anchorteksty.

A może coś zwaliłeś?

Case study jak pozyskać więcej leadów

"Opel Forum Opel OPEL Forum Forum Forum 24 Opel Forum Opel Opel Opel 24"

Wszędzie dajesz taki anchor ?? nie chciało mi się więcej szukac ale z takim anchorem to nie wróże sukcesów :gafa:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

taki na jaki chcesz pozycjonować forum, było juz wielokrotnie poruszane, rusz głową i wymyśl fraze dającą najwięcej trafień zgodnych z tematyką i zróżnicuj te fraze aby nie dostać filtra.

To wszystko juz było na forum.

Opel

Opel forum

Forum opel

Forum opla

itp.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności