Skocz do zawartości

Jak poprawić pozycję stronę

andre83x

Rekomendowane odpowiedzi

@andre83x jeżeli ta strona w stopce dotycząca "usług" pozycjonowania należy do Ciebie, to sugeruję uprzedzić wszystkich swoich zadowolonych Klientów o mozliwiści wyłapania szybkiego filtra, a nawet bana. Pierwsza wizyta pracownika SQT w najlepszym wypadku skończy się mocnym filtrem.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

To takie umieszczenie tagów jest niedopuszczalne?? Właśnie dzisiaj dodałem, ale nad stopką coś w stylu tagów : https://radoslawsobik.pl

Co radzicie? usunąć to?

Dodałem to w znaczniku h5 :olaboga:

Business View w Mapach Google | Rekomendowany fotograf Google | wirtualne wycieczki

Mnie to wygląda na próbę uwalenia strony konkurencji, a nie pytanie o to jak pozycjonować ^_^

no chyba tak....znaczy zgłoszenia spamu nie zadziałały, to trzeba próbować szerszej kampanii...

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

A kolega od przeprowadzek w Gdyni jak zwykle ma poradę na ćwierć zdania:) Ciekawe dlaczego? Co do stopki użytkownika andre83x to powiem, że po raz pierwszy zauważyłem taki przerost treści nad formą:P Jestem ciekaw jak google interpretuje ukryte linki w szablonie, bo generalnie te minimalnie różnią się od tła, choć dla osoby ze średnim wzrokiem są zupełnie niewidoczne. A może jest tak, że jak dla przykłady masz kolor tła np ff335522 (tak strzeiłem, nawet nie wiem czy zalicza się to do jakieś gamy) a link zrobisz ff335521(pewnie minimalnie rózny odcień, niewidoczny dla ludzkiego oka) to może dla google juz nie jest to ukrywanie linku?

Polecam firmę odAdoZ Przeprowadzki Gdańsk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności