Skocz do zawartości

Problemy po aktualiazcji WP do 3.5

tjay99

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Po aktualiazcji Wordpressa do wersji 3.5 pojawiło mi się kilka błędów w kokpicie. Krótko mówiąc niektóre przyciski nie działają.

Nie działa "dodaj medium", nie działa przełącznik z wizualnego na tekstowy, dodawanie tagów itd.

Z tego co czytałem w internecie nie tylko ja mam taki problem. Nigdzie jednak nikt nie podał rozwiązania. Nie pomaga wyłączenie wtyczek, zmiana motywu - to nie to.

Być może to kwestia konfiguracji serwera - używam hostingu z hekko.pl.

Ktoś może coś poradzić?

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

U mnie często się zdarzało, że jedna wtyczka wywaliła mi różne rzeczy. Jedna nadpisywała mi css i po instalacji cała strona się rozwaliła, widgety trafiły nad banner, stopka jeszcze gdzie indziej. Tak bywa, dlatego kopia to podstawa.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

A mi nigdy się jeszcze tak nie zdażyło :D

Gdyby tutaj była winna jakaś wtyczka to pół biedy. Niestety tak nie jest. Napiszę jeszcze do hostingodawcy. Może oni mi coś poradzą. Ponieważ problem wystepuje w zależności od hostingu. Tak przynajmniej piszą na róznych forach.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

• 2 tygodnie później...

Co na forach piszą, że błędy po aktualizacji np. dodawania mediów i problemy z widgetami (brak możliwości edycji) to pozostałości po Bullet Prooof Security - dużo grzebania. Najlepiej postawić od nowa i wgrać bazę, ja musiałem tak zrobić na kilku, bo downgrade nie jest rozwiązaniem, wcześniej, czy później trzeba aktualizować

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• 2 tygodnie później...

dlatego na każdym sajcie zawsze trzymam się jedną wersję wstecz, bo nim aktualizują wtyczki/szablon do najnowszej mija troche czasu. Jak napisal Robbieriviera, sql dump i świerzy install będzie najszybszym rozwiązaniem prawdopodobnie. A na przyszłosć XCloner i backup całosci przed aktualizacją ;)

Wykonuję wdrożenia/modyfikacje WordPress. PW lub GG: 9318866

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności