Skocz do zawartości

Darmowy katalog - PR5

muflon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jest śmieszne. Przepraszam ale inaczej tego nazwać nie moge. Poszedł wpis ze stroną www.mm-foto.pl, to jest moja strona firmowa z usługami. Strona była przenoszona na inny serwer. Po tygodniu od wpisu bodaj, dostałem mail że została usunięta cytuję : tekst wpisu stał się nieunikalny, strona o słabej treści merytorycznej , strona jest stroną zapleczową (sic!).

Nie żal mi jednego wpisu do katalogu, nie o to chodzi, ale nie lubie jak ktoś z kogoś robi idiotę i podaje takie powody.

...cytuję : tekst wpisu stał się nieunikalny, strona o słabej treści merytorycznej , strona jest stroną zapleczową (sic!)...

Nie przejmuj się, niektórym sie wydaje, że są opami na DMOZie, albo innym czacie

usuń tą "perełke" z listy katalogów, szkoda czasu ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Kolega nie umie czytać. W treści maila o odrzuceniu wpisu jest informacja:

Jedną z przyczyn usunięcia może być:

- nieunikalny opis

- słaba merytorycznie strona

- strona nie działa

- strona zapleczowa

prawdopodobnie strona nie działała podczas moderacji i dlatego nie została dodana.

Druga sprawa jeśli ktoś spamuje miliony katalogów takim samym opisem niech się nie dziwi, że nie zostaje dodany.

To jest śmieszne. Przepraszam ale inaczej tego nazwać nie moge. Poszedł wpis ze stroną www.mm-foto.pl, to jest moja strona firmowa z usługami. Strona była przenoszona na inny serwer. Po tygodniu od wpisu bodaj, dostałem mail że została usunięta cytuję : tekst wpisu stał się nieunikalny, strona o słabej treści merytorycznej , strona jest stroną zapleczową (sic!).

Nie żal mi jednego wpisu do katalogu, nie o to chodzi, ale nie lubie jak ktoś z kogoś robi idiotę i podaje takie powody.

Kolega nie umie czytać. W treści maila o odrzuceniu wpisu jest informacja:

Jedną z przyczyn usunięcia może być:

- nieunikalny opis

- słaba merytorycznie strona

- strona nie działa

- strona zapleczowa

prawdopodobnie strona nie działała podczas moderacji i dlatego nie została dodana.

Druga sprawa jeśli ktoś spamuje miliony katalogów takim samym opisem niech się nie dziwi, że nie zostaje dodany.

STRONA DZIAŁA

STRONA NIE JEST STRONĄ ZAPLECZOWĄ

STRONA SŁABA MERYTORYCZNIE ? to już żart

OPIS DO STRONY NIE BYŁ SPAMOWANY DO "MILIONA KATALOGÓ". Ten sam opis dodaję góra 15-20 katalogów, niestety dopiero teraz jest on synonimizowany.

Więc przepraszam bardzo, nie mam 16 lat, żeby robić ze mnie kompletnego idioty.

Zainteresowanym pozostawiam sprawę do oceny, z mojej strony dziękuję.

• 2 tygodnie później...
Ten sam opis dodaję góra 15-20 katalogów

No to masz odpowiedź na pytanie dlaczego wpis nie przeszedł...

Nie wmówicie mi, że dodając swoją stronę do 200-300 katalogów, dla każdego robicie unikalny opis. Bzdura, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że równie dobrze po miesiącu połowa tych katalogów może przestać istnieć, dostać bana lub stać się stronami o zupełnie innej treści. Ja wiem, że właścicielom katalogów zależy na unikalnych wpisach, no ale bez przesady...

Reklama multimedialna w Olsztynie - Telebim Olsztyn - pokaż się klientom z najlepszej strony!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności