Skocz do zawartości

Aplikacja do zarządzania copywriterami

Mediabox

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Od jakiegoś już czasu szukam aplikacji, która pozwoliłaby mi na zarządzanie moimi copywriterami. Dokładniej chodzi oto, że ja dodaję zlecenia oni sami wybierają te, które chcą zrealizować przesyłają na maila lub serwer i tak cały czas. Oprócz tego przydatny byłby też moduł wyświetlania ich wynagrodzenia i to w sumie na tyle. Wiem, że takie coś można napisać pod potrzeby danej firmy ale nie stać mnie na to. Za duże koszta dlatego, też szukam gotowe rozwiązania lub taniego abonamentu na taką aplikację. Możecie coś polecić?

Pozdrawiam

Adam

Myślałem nad czymś takim. Jednak na razie zrezygnowałem. Chyba, że około 10 osób będzie zainteresowanych to mogę zlecić napisanie takiego oprogramowania typowo dla copywriterów.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Możesz spróbować JIRA, jest to płatny program do zarządzania projektami ( w twoim przypadku licencja kosztowałaby około 10$ miesięcznie - do 10 użytkowników). Ciekawa jest też polska aplikacja minicrm.pl (też płatna).

Filmy animowane typu explainer video. Najlepszy serwis AGD Gdańsk, jak zepsuje się lodówka, pralka lub inne urządzenie AGD. Organizujemy bezpieczny import z Azji do krajów Unii Europejskiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności