Skocz do zawartości

Piąteczka :)

Dominik.Jędrzejczak

Rekomendowane odpowiedzi

No to zaczynam panie i panowie.

Mam na imię Dominik i postanowiłem przyłączyć się do tego forum, by nabrać troszkę wiedzy,

ale także dać coś od siebie B)

Miałem już dołączyć do waszego grona webmasterów wcześniej, ale jakoś ciągle brakuje mi czasu.

Nie jeden dzień siedzę przed kompem i czytam o nowych sposobach powiększania własnego zasobu intelektualnego, ale także aktywności fizyczno-ruchowej i powiększaniu portfela.

Uważam, że pieniądze nie śmierdzą, a życie z ich dużym licznikiem staje się łatwiejsze.

Mógłbym się tu rozpisywać, ale niestety czas płynie, a ja nigdzie nie mogę go kupić, może ma ktoś na sprzedanie?

No i cytat

Biznes jest prosty, to pieniądze innych ludzi.

Pozdrawiam

Witaj.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności