Skocz do zawartości

Ahrefs, SeoMoz, MajesticSeo w jednym audycie/raporcie. Analiza profilu linków dowolnej strony, a to wszystko x 300 !

KataLogi.co

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie sprzedaję ci adres strony gdzie po rejestracji otrzymasz adres strony dzięki której zarejestrujesz się w promocji i otrzymasz do wykorzystania ponad 300 audytów profilu linków dowolnie wybranej strony internetowej. Oprócz tego wszystkie linki z podziałem na parametry bedziesz mógł ściągnąć na swój komputer i wykorzystać do pozycjonowania swojej strony.

Wyśledź linki swojej konkurencji i pozycjonuj skutecznie i szybko, nie marnuj czasu na ślepe linkowanie!!!

Szczegóły: 300raportów takich jak jak na foto poniżej gdzie analizowana jest maksymalna próbka linków do 2500tys. .Oprócz tego 30 dodatkowych raportów z extra parametrami dodatkowymi i analizowana próbka do 10tys. linków! Musisz posiadac konto paypal lub kogoś kto je ma .Koszt operacji 0zł . Otrzymujesz 14 dni na wykorzystanie puli audytów bez zobowiązań.

Powyższa sprzedaż dotyczy 5 najwyższych ofert licząc od 10zł złożonych tu na forum do godziny 12 jutro w południe lub Kup Teraz za 25zł.

Chcesz kupić to samo taniej może za 10zł???

Moge to zrobić ale to informacje dostaniesz za 10 dni dopiero , Jeśli pasuje ci taki warunek wpłać na konto WOŚP i wyslij potwierdzenie.

Oprócz tego każdy może kupić jeden taki audyt za 1zł lub więcej wpłacone na konto wośp i wykonam prawie od ręki .

Lub wyślij mi zdjęcie z karteczką z własnym nickiem z pio na nim i co najmniej dwóch serduszek Wośp a otrzymasz równiez taki raport dla swojej strony gratis.

Oprócz tego dla kazdego kto wpłaci minimum 10zł dodam darmowa aplikację BacklinkSeo który pozwoli ci automatycznie dodawac to tysięcy stron bez wysiłku według swojej zdefiniowanej listy.

Również dla każdego kto wpłaci minimum 5zł darmowy audyt optymalizacyjny strony skolei.

Wpłaty: dokonuj tu: https://www.wosp.org....ak_nas_wspierac

Zmieńmy Świat :D

Pozdrawiam

Przykład tylko tego podstawowego raportu:

17ea8d61da35.jpg

Te wszystkie liczby przy anchorach to są linki których adresy będziesz mógł sciągnąć na komputer. Raoport można tez zamienić na wyniki w procentach %.

Nie chcesz się ujawniać Zapraszam na PW :)

Nie chcesz się nawet mi ujawnić :) to pisz tutaj anonimowo media@onet.eu

Witajcie no masakra pare fot głównie, jedna dała 50 dych i 2 indywidualne.

Kiepsciutko :( , mam nadzieje że gdzie indziej działaliście chociaż :)

W każdym razie dziękuję wszystkim :)

A teraz wracamy do działu początkującego i pytań a czy te linki są dobre, tyle będzie dobrze , 1 art i 3 linki dobrze będzie ?itp. I love Poland :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności