Skocz do zawartości

zabic goscia za ten katalog

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

zabic goscia za ten katalog

https://www.katalog.pracapraca.pl/

dodawalem strony i teraz nic nie widze i bola mnie oczy :/

co za &^*%^& wymyslil ta kolorystyke? grrrrrr :P

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

Faktycznie kolorystyka trochę za ostra jak na przegladanie katalogu. Jedynie dodać stronę i uciekać... :P

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Utworzylem podkategorie na ktora automatycznie wladowal sie jakis wpis z anchorem "rak piersi ..."

podstrona informujaca o dodaniu wpisu zawiera wszystkie napisy wlacznie z odnosnikiem powrot w kolorze tla dzieki czemu mamy wrazenie ze jedyne mozliwe pole do klikniecia to reklama adsense, niezle heh ...

"Tylko prawdziwy mistrz nie obnosi się ze swoim urzeczywistnieniem"

Eleganckie i seksowne buty Pleaser. Ponad tysiąc modeli obuwia na wysokim obcasie i platformie.

Do najgorszych kolorystycznie katalogow sorzuce jeszcze ten:

https://katalog.weo.pl

Przynajmniej w reklamy klikac nietrzeba :hmmm:

mw.org.pl

zwoliludu.gif

Potrzebne ci są jakieś gadżety reklamowe, np. czapeczki lub t-shirty?

Prwie dwóletni katalog SEO, moderowany niemal codziennie.

Jeśli grasz w OGame zobacz na strone naszego sojuszu!

Jazeon uauaaaa.....teraz muszę iść do okulisty jak zobaczyłem ten katalog co podałeś - musiałem założyć przyciemnione okulary, żeby dodać kilka stron ;) ciekawe czy Google zwraca uwagę na tak "piękną" kolorystykę. Jak tylko wszedłem to myślałem, że to katalog stron erotycznych taki różowiutki :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności