Skocz do zawartości

Problem z SEO w Wordpreess i Elegant themes

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

To mój pierwszy post więc proszę o pomoc bo nie wiem czy w dobrym miejscu pisze o swoim problemie. Więc mam stronę pod adresem www.cirrus.waw.pl strona jest na silniku wordpress a szablon Elegant Themes, problem polega na tym iż na stosunkowo żadkie słowa kluczowe NP: gustafs, panele akustyczne, cirrus ... po kliku różnych zabiegach niestety woogóle strony nie widać nawet po wpisaniu całego adresu w wyszukiwarke google www.cirrus.waw.pl nie ma nic wręcz narzuca mi i zmienia mój adres na peweni dobrze wypozycjonowany www.sirrus.waw.pl dlaczego tak się dzieje i dlaczego google woogóle nie widzi mojeje strony nawet po wpisaniu całego adresu ? dziwne jest to że gdy zrobiłem inną stronę ale już bez CMS i niby lepszego kodu programistów od Elegant themes to po wpisaniu www.sercekarolka.pl lub www.projektujemyprzyszlosc.pl strony wyskakują w czołówce włąściwei bez większych zabiegów nawet po słowach kluczowych ?

Jak ma bana, to możesz napisać do nich i wyjaśnić, że to wina byłego właściciela. Trzeba czekać kilka tygodni na odpowiedz.

Witam ponownie dzięki waszej pomocy DOMENA JUŻ JEST WIDZIANA PRZEZ GOOGLE !!! Napisałem do nich i po około 5 dni czekania jest juz zaindeksowana !!! Faktycznie miała BANA !!! kurcze myślałem, że tylko przy kupnie nieruchomości trzeba zwracać uwagę na historię domu a tu nawet z domenami tak jest :) jeszcze raz dzieki !!! teraz to tylko zostaje juz faktyczne pozycjonowanie !!!

Dokładnie, daj tez przyjazne linki w skrypcie wordpress, bo puki co to masz takie cuda https://cirrus.waw.pl/?cat=5 a to nie są zbyt przyjazne linki dla wyszukiwarek, opcję ta zmienisz bezpośrednio w panelu wordpress bez instalowania jakiejkolwiek wtyczki, jedyny wymóg jaki trzeba spełniac to posiadanie serwera z obsługą .htaccess, ale teraz prawie każdy serwer to ma wiec nie powinno być problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności