Skocz do zawartości

Nagroda za szczególne korzyści dla polskiej gospodarki

Veal

Rekomendowane odpowiedzi

Działania Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w ostatnim roku przyniosły szczególne korzyści polskiej gospodarce, a dodatkowo tworzyły klimat sprzyjający rozwojowi przedsiębiorczości. Tak uznała kapituła prestiżowego konkursu "Wektory 2012", przyznając jeden z Wektorów właśnie ZUS-owi.

https://zus.pl/default.asp?p=1&id=1&idk=2047

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Doczytajcie za co dostali tą nagrodę..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

składki coraz większe, dlatego tutaj idealnie pasuje stwierdzenie że w tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 4 tygodnie później...

Tylko z kogo się śmiać ? Z ZUS, czy z was jako z baranów,którzy nie potrafią przeczytać prostego tekstu ze zrozumieniem ?

Nagrodę dostali za:

"Za uruchomienie Platformy Usług Elektronicznych i udowodnienie, że administracja publiczna może wprowadzać nowoczesne narzędzia przyjazne zarówno obywatelom, jak i przedsiębiorcom."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności