Skocz do zawartości

Test mocy katalogow

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Piszesz straszne bzdury - od kiedy to Google wymaga jakiejś liczby linków , żeby wywowałać zmianę rankingu ? Test pokazał niemoc katalogów.

Można w banalny sposob sprawdzić jaka moc mają twoje katalogi :

a) wybrac 20 losowych wpisów

B) sprawdzic a hrefsem

c) sprawdzić ich pozycje

Dla przykładu zapytanie :

site:netmisja.pl kraków

site:netmisja.pl warszawa

Da potencjalnym osobom pomysly jak to zrobić.

Skąd wiesz kiedy link zniknie ? Google lubi banować katalogi i Twoja grupe czeka dokładnie to samo co grupę kulfika i paru innych osób

Potwierdza zdecydowanie seokatalogi to maszynka do wyciągania pieniędzy- jedynie do tego sie nadaje. Po moich testach również pokazało jedno wielkie 0

multikonto

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

D_S robiłeś testy, czy tylko tak ci się wydaje?

Ja robiłem testy, a o co chodzi?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

i jakiej techniki używasz

:D Kolejny znawca hehe, coś ich ostatnio dużo na PiO, ile za szkolenie sobie liczysz? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak blake znawca w tym wypadku masz racje. 37 tys linków na taka fraze i druga strona w google, wstyd

Tak, jak myślałem, takie z Ciebie znawca jak z koziej xxxx trąbka. Jedyne co wiesz to ilość linków, która i tak się nie zgadza :D

blake@ stawiaj dalej ten swój nic nie warty spam

Rób dalej swoje super wartościowe strony :D

nie mam zamiaru poświęcać więcej czasu na wylewaczy łez

+ perdylion, czy jak to się tam pisze ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności