Skocz do zawartości

Strona-bis

Ewkaa

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie lamerskie pytanko co znaczy " trzeba przygotowć stronę-bis".

Przeszukałam forum pod tym kątem, ale nie mogę znaleźć żadnej konkretnej odpowiedzi na to pytanie.

Proszę o jakiś link naprowadzający na ten temat ?

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję. :hmmm:

Pojawiam się i ZnIkAm - taka rola MaGiKa

Może chodzi o zapasową stronę na wypadek bana albo filtra na stronie macierzystej

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Może chodzi o zapasową stronę na wypadek bana albo filtra na stronie macierzystej

Ja sama nie wiem o co w tym biega, tak się doczytałam na forum?

Zobaczyłam taką stronę bis w rzeczywistości_ wyświetla się podwójnie tylko z innym "title" ?

Tak sobie myślę co to może być za sztuczka ?

jeżeli zawartość taka sama a inne adresy to jest duże prawdopodobieństwo duplicate content i bana

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Adres ten sam tylko tytuł strony inny !

No dobrze nie widzę przyczyny dla której ta strona mogłaby dostać bana- chyba,

że za encyklopedię stylokna.

Strony z tej encyklopedii nie tańcują siedzą sobie spokojnie na swojej pozycji !

Czy google może zacząć to sprzątać ?

Właściwie trochę się rożni ten adres na co nie zwróciłam wcześniej uwagi :hmmm:

blele.com a drugi blele.com.index.php

no to nie zrozumiałem o co chodzi podaj adres będzie łatwiej

Stara kopia ze śladami ingrencji :hmmm:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności