Skocz do zawartości

wyszukiwarka facebooka ?

Bhima

Rekomendowane odpowiedzi

co sądzicie o tym ?

https://www.businessweek.com/articles/2013-01-15/facebook-radically-revamps-its-search-engine

facebook startuje z własną wyszukiwarką, a przynajmniej mocno się do tego przymierza.

gdzieś przeczytałem, że inwestowanie w reklamę na fb to jak remontowanie łazienki w mieszkaniu, które się wynajmuje, ale google też zmienia zasay bez naszej wiedzy.

może wyszukiwarka fb stanie nowym polem do zarabiania przez szamanów pr ?

Wyszukiwarka zajęć jogi - znajdź swoją jogę !

no oczywiście. przecież to nie jest ułatwienie dla ludzi (niech mnie ktoś poprawi - ale to dalej nie będzie w stanie przeszukiwać dodanych przez nas treści?) tylko zaawansowany system reklamowy (brzydkie słowo: targetujący).

fejsie, daj mi: mężczyzn, 20-35, lubiących fanpejdże automoto ;)

choć to i tak słaby przykład bo to było w podobny sposób dostępne do tej pory, teraz będzie można jeszcze więcej zrobić.

• 2 tygodnie później...

gdzieś przeczytałem, że inwestowanie w reklamę na fb to jak remontowanie łazienki w mieszkaniu, które się wynajmuje, ale google też zmienia zasay bez naszej wiedzy.

Doskonałe, chociaż nie do końca sprawiedliwe ;)

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności