Skocz do zawartości

Allegro - linki, czy jest sens?

Dudus8819

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym sie nauczyc pozycjonowania, mam dwie stronki o tematyce turystycznej, konkurencja według AdWords niska.

Ręczne dodawanie do katalogów jest czasochłonne i często kosztowne. Więc moje pytanie jest takie:

1. Czy jest sens kupowania linków z allegro? Tez sie płaci, ale dziwi mnie to, że za 30 zł gość doda strone do 60 ktalogów. Jak mu sie to opłaca?

Konkretnie o to chodzi: https://allegro.pl/mu...2920168894.html

2. Macie jakieś szybkie sposoby na dodawanie strony do wielu katalogów (pomijam tutaj programy typu SeoLight bo wiem, że takie są). Bawiłem się troche w dodawanie ręczne, ale wolno mi idzie, więc chyba nie tędy droga.

Tak, multikatalogi.

Jest tu wielu użytkowników którzy zapewne polecą coś swojego, ja jako klient takich osób mogę dać przykład multikatalogu netmisja.pl - jeszcze nie oceniam bo za wcześnie na wyniki (48h).

Ogólnie wyglada to tak - klikasz w "dodaj do wielu", piszesz jak najbardziej zsynonimizowany opis i zaczyna się proces. Co pewien interwał czasu, np co 4 godziny strona jest automatycznie dodawana do kolejnego z 100 katalogów z bazy, a ty dostajesz tylko informacje na maila że została gdzieś dodana.

Auto do ślubu - Oferta wynajmu samochodu ślubnego wraz z kierowcą, Bielsko-Biała.

Jeżeli nie znasz podstaw pozycjonowania, będzie Ci ciężko ocenić jakość linków. Ręczne dodawanie nie musi być czasochłonne, jak zdobędziesz trochę wprawy, to ręcznie dodasz do 200-300 szt. dziennie. Szybkim sposobem dodania do katalogów są zakładki np. w FF.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Są różne rozwiązania. Jedni dają multikod i sam dodajesz stronę. Gdzie indziej znajdziesz ofertę łącznie z napisaniem tekstów i dodaniem strony do katalogów.

Są też automaty dodające wpisy do katalogów.

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności