Skocz do zawartości

Zmiana serwera

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarejestrowałem się w 2011, wczoraj czytałem trochę forum i myślę.. ktoś w sieci uruchomił torrenta zaraz go wytnę. Patrzę i nic, żadnego dodatkowego obciążenia łącza. Myślę.. forum ma słaby hosting.

Dziś rano się loguję.. i śmiga jak burza. Pół dnia na forum i.. tak samo szybko. Ukłon w stronę dowództwa :)

• 1 rok później...

Nie działa wybieranie konkretnego postu to co na popielatej belce Trotyl ....... #28

Po kliknięciu : https://www.forum.optymalizacja.com/topic/169818-zmiana-serwera/#entry1329578 na pierwszą stronę danego topicku.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności