Skocz do zawartości

Zmiana serwera

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I jeszcze jedna mała uwaga kosmetyczna: https://www.forum.optymalizacja.com/favicon.ico ;)

PS bardzo dobra :pisze:

:hi:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 8 miesięcy temu...

A ja osobiście od czasu zmiany serwera mam odwieczne problemy z dostępem do forum. Wejść - wejdę (chociaż nie zawsze), jednak po próbie otworzenia jakiegoś tematu - serwer chyba banuje moje IP. Tylko ja mam takie problemy? (UPC)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 3 tygodnie później...

Ja z kolei mam inny problem, wszystkie działy i posty działają normalnie poza moim. Ten stan utrzymuje się od co najmniej tygodnia.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/159203-grupa-wartosciowych-katalogow-katalogistroneu/page-45

ostatnia najaktualniejsza podstrona nie działa - nie mogę w nią wejść, nic napisać pojawia się komunikat:

An error occurred.

Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.
Please try again later.

If you are the system administrator of this resource then you should check the error log for details.

Faithfully yours, nginx.

----

Obecnie udało mi się napisać bo na 40 podstronie dałem odpowiedz i umieściłem wiadomość.

Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl

• 2 miesiące temu...

Niedziałające poprawnie* logowanie to jakaś usterka powstała przy przeprowadzce?

* po zalogowaniu powinienem trafić albo na stronę główną albo tam gdzie byłem przed zalogowaniem a trafiam na stronę z:

"Przepraszamy, nie masz uprawnień do tego! Napotkano błąd podczas przetwarzania logowania. Proszę spróbować ponownie."

• 3 miesiące temu...

Jakieś zmiany, bo w niektórych tytułach postów jest ? zamiast litery Ł :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności