Skocz do zawartości

Jak podrywają pozycjonerzy? :)

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

Ja myślałem, że wyrywają na jak najlepszą pozycję, no ale widać każdy ma jakiś sprawdzony schemat ;)

w sumie u mnie kiedyś działało, mam sportowe auto :P (ale nie mówiłem, że z 1991 roku ;) warte mniej niż średnia krajowa :P

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Troche z innej beczki. Przychodzi kiedyś do nas do biura klient i pyta się" To ile kosztuje to poziomowanie strony?". :-)

Wie Pan... Żeby dobrze stronę wypoziomować potrzebujemy poziomicę posiadającą certyfikat poziomów Google. W przypadku Pana strony jest wiele nierówności, więc będziemy ją poziomować w oparciu o poziomy konkurencji. Pierwszy wynik na tę frazę ma proporcjonalne położenie względem szerokości i wysokości przeglądarki. Żeby ją przesunąć musimy uderzyć młotem z góry - Jeden pracownik (ten najlepiej zbudowany) po miesiącu powinien ją wbić na 3-4 pozycję, a wtedy droga otwarta ;)

A tak serio...Ludzie gdzieś coś usłyszą, a do końca nie wiedzą z czym to się je i wychodzą pomyłki słowne. Nie ma człowieka znającego się na każdej branży.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Troche z innej beczki. Przychodzi kiedyś do nas do biura klient i pyta się" To ile kosztuje to poziomowanie strony?". :-)

Wie Pan... Żeby dobrze stronę wypoziomować potrzebujemy poziomicę posiadającą certyfikat poziomów Google. W przypadku Pana strony jest wiele nierówności, więc będziemy ją poziomować w oparciu o poziomy konkurencji. Pierwszy wynik na tę frazę ma proporcjonalne położenie względem szerokości i wysokości przeglądarki. Żeby ją przesunąć musimy uderzyć młotem z góry - Jeden pracownik (ten najlepiej zbudowany) po miesiącu powinien ją wbić na 3-4 pozycję, a wtedy droga otwarta ;)

A tak serio...Ludzie gdzieś coś usłyszą, a do końca nie wiedzą z czym to się je i wychodzą pomyłki słowne. Nie ma człowieka znającego się na każdej branży.

Jasne, wcale nie uważam, że każdy powinien wiedzie wszystko. Kiedyś polazłem do sklepu i chciałem przymierzac spodnie. Pytajac sie babki gdzie sa przymierzalnie podpowiedziała mi, ze a chwile wskocze w babskie portki. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności