Skocz do zawartości

Czy jest tu szansa na sensowne h1?

tezet

Rekomendowane odpowiedzi

I Zgred, i Beerbant mają rację. H1 i img alt= nieodpowiadający zawartości grafiki to zły pomysł. No i menu nie jest miejscem na H2 czy inne nagłówki

Dawno większego nonsensu nie czytałem ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion, a coś z sensem dodasz?

Proszę bardzo: https://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=pl&answer=35769 > możne ci się przyda ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A ja mam inne pytanie : Po co wy dajecie H1 przecież to wcale nie ma wpływu na pozycje !!!! !!!! !!!

Walidatory na mnie krzyczą i chciałem im dogodzić ;) ale skoro to sztuka dla sztuki w wypadku tej strony to odpuszczę sobie

PS. Chyba za dużo już czytam forum bo jak dzisiaj rano po bułki poszedłem to złapałem się na tym, że mówiłem do kasjerki słowami kluczowymi ;)

Srebrna biżuteria artystyczna w prezencie dla niej.

A ja mam inne pytanie : Po co wy dajecie H1 przecież to wcale nie ma wpływu na pozycje !!!! !!!! !!!

https://static.googleusercontent.com/external_content/untrusted_dlcp/www.google.com/pl//webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide.pdf (strona 20)

Jeżeli nie rozumiesz znaczenia zaznaczania tekstu i przełożenia tego na pozycje to pewnie nie zrozumiesz powodu dlaczego majżc dwie strony o jednakowych parametrach zewnętrznych jedna jest wyżej ...

Tomek , sorki ale epoka napieprzania linkami mineła już dawno ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sorki, ale jednak zapytam, może ktoś (np. Beerbant, Zgred) mi odpowie :)

Ile <H1> może być na 1 podstronie,

a jeżeli 1, to dlaczego i czy ma to być:

1) logo z frazą kluczową,

czy

2)tytuł wpisu na blogu (albo nazwa produktu w sklepie internetowym)?

Zgred w swoim niedawnym wpisie na blogu wspomniał, że 1x<H1>. Z Waszych wypowiedzi wnioskuję, że 1 - tytuł wpisu.

Ale mam bloga na WP, z Yoastem - i mam tam 2x<H1>, jedno w logo, drugie w tytule wpisu.

Zgred w swoich katalogach też ma 2x<H1>, choć wspomniał, że podczas zmiany skórki to zmieni (nawiasem mówiąc, chętnie podpatrzę, czy da swojemu logo <H2>).

Zawsze myślałem, że <H1> to logo z frazą kluczową, a <H2> to tytuł wpisu ;) Okazuje się, że niekoniecznie :)

Sprawdź jak jest to rozwiązane w wordpressie jak masz wątpliwości - tytuł strony zawsze jest w H1 i unika się dublowania H1 a co do dublowania i jak tego uniknąć to podpowiedział Mion

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tomek , sorki ale epoka napieprzania linkami mineła już dawno ;)

Zrozum gościa ... ma pewne luki ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to ja podpowiem coś bez dezinformacji. Warto korzystać z nagłówków ale w logo radzę ich unikać ;)

Druga rzecz, to nie napie..cie słowami kluczowymi wszędzie w źródle strony. Chytry dwa razy traci jak mawiał mój dziadek - tak sie dzieje jak szkoda Ci miejsca w title i H1 i np. żal Ci miejsca na swój brand tylko pieścisz tam swoje najlepsze keywordy ;) Takie działania, to najprostsza droga pod nóż googlarki.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności