Skocz do zawartości

Nowy sposób pozycjonowanie w Bing ?

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Sporo osób ucieka z fb i chce likwidować konta, bo spamu się tam sporo narobiło - cóż takie czasy - "liczy się kasa, a nie ludzie".

Dziwne, że przy podobnej do fb polityce gubla niewiele osób chce z niego zrezygnować na kożyść np binga.

Facebok podupada powoli mam wrażenie

Z pewnością mając miliard użytkowników... Podupada... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• 1 miesiąc temu...

Nie wszędzie Google jest królem, aczkolwiek Bing zawsze na końcu.

O Chinach było od dawna wiadomo, że nie lubi Google. Ciekawostką są Czechy, Japonia i Rosja, gdzie Google ma tylko połowę rynku (albo i mniej):

Search-Share-International.jpg

źródło: https://returnonnow.c...-share-country/

Pewnie do 2013 zaszły jakieś zmiany, ale myślę że niezbyt znaczące.

ma ktoś ten sposób na tego Binga moje frazy w Google są w TOP a w bing na 16 stronie porażka jakaś

powiem Ci szczerze, że pozycjonuje stronkę w Google na niezbyt trudne frazy i mam miejsce 2,3,3,4 a to samo w wyszukiwarce Bing jest 1,1,4,1

ciężko powiedzieć o sposób!

nie korzystam z SWL ani automatów

sami

ma ktoś ten sposób na tego Binga moje frazy w Google są w TOP a w bing na 16 stronie porażka jakaś

Nie mam sposobu, ale również chętnie się dowiem o ile jest jakiś konkretny sposób. :paker:

Zmieniamy noclegi Ustka na lepsze dokładając wszelkich starań, aby noclegi nad morzem spełniały wszelkie oczekiwania korzystających z nich gości. Wrażenia zaś przedstawiamy w fotograficznych eksploracjach na przyjaznym forum.

Strona ktora ma bana w google jest w top3 Binga. Mowie o rynku w Stanach.

Malo tego mam przyjemnosc opanowac 6 z 10 top10 binga w jednej branzy :faja: .

Z doswiadczenia wiem ze Bing generuje znikomy ruch w US wiec nie zawracam sobie nawet glowy. Oczywiscie puki co!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności