Skocz do zawartości

GekoSale 2.0

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

@nrm: dzięki za link.

Tylko dalej tak jak napisał to ktoś pod tym linkiem, nic konkretnego z tego nie wynika. Są wyciągane jakieś brudy autorów ale konkretów dlaczego Geko jest taki "fe" brak. Uważam tak ponieważ powiedzenie "kod jest do (.)(.)" jest strasznie ogólnikowe - cała masa projektów ma shitowy kod.

Fajnie by było gdyby wypowiedział się ktoś kto używa geko na co dzień...

web01, masz w pierwszym poście napisane, że wpis dotyczy projektu od trochę innej strony. Ponadto ja nie oceniam kodu i osobiście też go nie pisałem. Oceny samego softu również się nie podejmuję. Jednak może gdyby ktoś wcześniej opisał swoje przejścia (o ile takowe były) to pozostali by omijali bagno szerokim łukiem? Chyba nie bez powodu powstają w dziale "pogaduszki" tematy z nagłówkiem [nierzetelny partner], a skoro tak się dzieje to znaczy, że są osoby nieobojętne na pewne formy prowadzenia biznesu. Ja na przykład pamiętam o NetCart i Lento. No ale do 3 razy sztuka ;)

PS. https://www.digart.pl/zoom/1725361/Lento_wallpaper.html - fajna tapeta, napis po prawej stronie jest bardzo wymowny, wyjaśnia wiele, o ile ktoś potrafi czytać między wierszami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności