Skocz do zawartości

POMOCY duży spadek

bartqu84

Rekomendowane odpowiedzi

Ja zanim bym się zabrał za zaplecze to najpierw zoptymalizowałbym stronę ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zaplecza nie stawia się w sposób że planuję postawić 100 zapleczówek. Najlepiej zrobić np. 20, jak mało dokładam następne 20. Oczywiście wszystko zależy od trudności frazy, na niektóre wcale nie jest potrzebne zaplecze.

OK rozumiem i każde zaplecze na innym ip ?? czyli jak mam 10 zaplecz to musze miec wykupionych 10 kont z hostingiem ??

Jesteś na 14 miejscu w wyniku fotograf gorzów, nie słyszałeś że Wujek Google zmienił algorytm?.

Tak 14 miejsce to sie zgadza

zmiana algorytmu nie slyszalem, gdzie moge poczytac cos wiecej ???

Ja zanim bym się zabrał za zaplecze to najpierw zoptymalizowałbym stronę ...

Stronka była optymalizowana fakt że dawno, pomagał mi jeden z forumowiczów, może jest coś źle zrobione, jakieś rady ??

Ach i jeszcze jedno szukalem w sieci ale tego jest cała masa.

Co używacie do sprawdzania BL ??

1. Nie musisz mieć wielu kont hostingowych. Wystarczy jedno, które pozwoli na podpięcie wielu IP, jednak wybierając SEO hosting polecam dość dokładnie przyjrzeć się opiniom o danym hostingu.

2. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/163136-update-pingwina-56102012/page__st__975#entry1170132

3. Cokolwiek zrobione jest tylko na stronie głównej. Na pozostałych nie ma treści, a możesz napisać jakie usługi dokładniej oferujesz, jakie masz realizacji itd. Dodatkowo Title bardzo krótki, nie ma nagłówków. W menu jest "home", które zaminiełbym na coś bardziej atrakcyjnego.

4. Google Webmasters tools, jeśli chodzi o Twoją stronę. Ahrefs, majestigseo, backlinkwatch jeśli planujesz podglądać konkurencję.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Stronka była optymalizowana fakt że dawno, pomagał mi jeden z forumowiczów, może jest coś źle zrobione, jakieś rady ??

https://flash4you.pl/oferta.html

i dlaczego z Twojej oferty :

* Zdjęcia do dokumentów w konkurencyjnych cenach,

* Projektowanie oraz wykonanie tabla szkolnego,

* Fotografowanie i filmowanie imprez okolicznościowych (śluby, studniówki, komunie itp.),

* Sesje ciążowe, dziecięce,

* zdjęcia portretowe, akty,

* Kopiowanie taśm VHS na DVD,

* Renowacja starych fotografii,

* Projektowanie wizytówek, ulotek, reklam.

dla każdej z osobna nie zrobiłeś osobnej strony docelowej z ofertą ?

linkowanie wewnętrzne toż nie za bardzo

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

https://flash4you.pl/oferta.html

i dlaczego z Twojej oferty :

* Zdjęcia do dokumentów w konkurencyjnych cenach,

* Projektowanie oraz wykonanie tabla szkolnego,

* Fotografowanie i filmowanie imprez okolicznościowych (śluby, studniówki, komunie itp.),

* Sesje ciążowe, dziecięce,

* zdjęcia portretowe, akty,

* Kopiowanie taśm VHS na DVD,

* Renowacja starych fotografii,

* Projektowanie wizytówek, ulotek, reklam.

dla każdej z osobna nie zrobiłeś osobnej strony docelowej z ofertą ?

linkowanie wewnętrzne toż nie za bardzo

jak każdej z osobna ?? tzn jeśli sa np zdjęcia do dokumentów to zrobić podstronę i coś tam sensownego napisać tak ??

1. Nie musisz mieć wielu kont hostingowych. Wystarczy jedno, które pozwoli na podpięcie wielu IP, jednak wybierając SEO hosting polecam dość dokładnie przyjrzeć się opiniom o danym hostingu.

2. https://www.forum.opt...75#entry1170132

3. Cokolwiek zrobione jest tylko na stronie głównej. Na pozostałych nie ma treści, a możesz napisać jakie usługi dokładniej oferujesz, jakie masz realizacji itd. Dodatkowo Title bardzo krótki, nie ma nagłówków. W menu jest "home", które zaminiełbym na coś bardziej atrakcyjnego.

4. Google Webmasters tools, jeśli chodzi o Twoją stronę. Ahrefs, majestigseo, backlinkwatch jeśli planujesz podglądać konkurencję.

Ok dzieki zaraz zobacze linka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności