Skocz do zawartości

BB piramida fiansowa?

taurus

Rekomendowane odpowiedzi

Biznesmeni z MLM, mają tak sprawne czaszki, że porównują giełdę i forex do piramid, a ich Biznesy w których sprzedają towary których nikt nie kupuje to oczywiście cuda gospodarcze, które są tak doskonale skonstruowane, że człowiek z przeciętną wiedzą o ekonomii nie jest w stanie ich pojąć. Na szczęście dzięki szkoleniom doskonale wiedzą dlaczego za pół roku będą zarabiać po 50k zł.

Swoją drogą mógł się trochę wysilić i wymyśleć coś bardziej wiarygodnego niż pół tysiąca $$, w pół roku.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ciekawa byłam rozmów w tym wątku, bo sama -nazwijmy to - współpracuję z BB ponad 8 miesięcy. Zważywszy wysokość mojego wkładu i kwoty, jakie od dwóch miesięcy wypłacam - jestem z BB zadowolona. Nie zstanawiam się, czy można projektowi nadać status piramidy, czy też nie - projekt żyje, rozwija się i choc czasem ma "obsuwki" w terminami wypłat- to miło mi zaglądać raz w miesiącu na moją kartę .

JoannaB, jak chcesz to w mojej stopce są namiary, zamiast ręcznie szukać wątków o BB, w dobrej cenie zrobie harvest negatywnych opinii, i puszcze uniwersalny tekst wychwalający Twój Biznes.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności