Skocz do zawartości

Banalne pytanie ale istotne

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, tak przeglądając posty można wysnuć kilka wniosków z którymi większość się zgadza a mianowicie:

-dodawanie do 4-5 katalogów na dzień

-w katalogu do 3-5 kategori zmieniając anchor ale pojawiają się opinie np. Edyty która zmienia także opis.

Tu moje pytanie. Czy warto zmieniać opis i słowa kluczowe czy wystarczy sam anchor???

zergavis zapominasz jednak, że pozycjonowanie ma wiele stron (również tych spamerskich) spamowaniem też można wypozycjonowac www, jednak z rozwagą i umiejętnościami można wszystko zrobić.

Osobiście daleki jestem od potępiania umiejętnego spamu. Za to bardzo irytuje mnie bezmyślny spam, kiedy ktoś nie ma własnego zaplecza i myśli, że jak doda wpis jeszcze do 30 kategorii w jednym katalogu, to mu ów manewr pomoże.

Pozdrawiam,

Z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności