Skocz do zawartości

Pomoc w wyborze dodawarki do katalogów.

drukarz3106

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro chłopak zaczyna przygodę z SEO niech zacznie od pół automata, a nie od całkowitego automata, a później się dziwić, że bany lecą na katalogi i precle, jak jeden z drugim amator, dodaje ten sam tekst wszędzie i w dodatku bez synonimów.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...Jeśli ktoś ma jakieś wskazówki na początek co do seobohatera...

Sporo masz do czytania: seobohater, cyfropolis (z poradnikami), dział dla początkujących, czytaj seo blogi. Zacznij dodawać, z czasem wykup multikody.

Nie spiesz się jak większość tutaj. Wolniej jedziesz dalej zajedziesz ;) Nie będziesz musiał siedzieć w temacie dla pospieszalskich ;)

Zajmuję się tylko swoimi stronami, działam spokojnie od 5 lat i nie notuję żadnych większych spadków pozycji stron.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Pod DonLinkage nie trzeba Ci serwera dedykowanego wystarczy zwykły np. seobezlipy za 30 zł rok. A to nawet nie wiedziałem ze DLA kosztuje 400 zł netto, ja dawnymi czasy jeszcze chyba za 100 zł kupowałem ;p

seobohatera mozesz uzyc do wszystkeigo co ma formularz

ulatwi postowanie na platformach blogowych

ulatwi dodanie do platnych katalogow na innych skryptach niz seoki i sinooke

ulatwi zakladanie profili na spolecznosciowkach

generalnie wszedzie tam gdzie nie ma dedykowanego automatu, a przy jednej stronie bez stosowania wlasnego zaplecza zenoposter i tak mu sie nie przyda

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Koszt rocznego pozycjonowania jednej strony to sobie najlepiej policz zanim cokolwiek kupisz. I koszty narzedzia to sa w tym przypadku najtansze ;) Wez swoja roboczogodzine i pomnoz mniej wiecej przez ilosc czasu jaki przeznaczysz na nauke, testy, placz po updatech googla, itd. Bedzie tego duzo, bo pozycjonujac jedna strone musisz miec wiedze taka jak ososby pozycjonujace wiele stron. Potem dopiero koszty narzedzia, list, dodatkow (atykuly, punkty swl, etc), hostingu, itd. Policz to i podrzuc tutaj sume to ci ja napewno skorygujemy to prawidlowych wartosci ;) Na 100% jakbym mila 1 strone do pozycjonowania to bym sie skupil na zwiekszenieu sprzedazy wszytkimi innymi kanalami a czarna robote zlecil. To naprawde nie jest ani wdzieczna ani satysfakcjonujaca praca.

search_auditor_500x80_bf.png

True, dodatkowo pamiętaj o zmianach algo - jeśli zlecisz pozycjonwoanie za top'a a firma go "nie zrobi"(wylecisz) nie płacisz.

Robiąc to samemu - zawsze płacisz(vps, listy, proxy, czas na to etc.)

Dodatkowo tracisz czas na nauke pozycjonowania kosztem np. czasu straconego na nauke swojego "fachu" który ma zaoferować Twoja strona(nie ważne co by to było, jeśli sklep to zawsze mozesz znaleźć lepszych dostawców w tym czasie, jeśli usługa - zawsze możesz nauczyć się czegoś więcej, lepiej to zrobić itd.)

W Polsce jest przekonanie, że każdy powinien być "złota rączka", nie zgodzę się - co jest do wszystkiego to jest do niczego, podobnie z ludzmi. NIE DA SIĘ poprawie/dobrze robić wszystkiego, za mało życia na to :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Witam

Jedyny cel to poprawa pozycji w wyszukiwarce.Proszę o podsumowanie łącznych kosztów i co jest niezbędne przy samodzielnej pozycjonowaniu oprócz softów wyżej wymienionych.Na jakie koszt trzeba się nastawić zlecając komuś to zadanie.Przy zakupie softu jest to wydatek jednorazowy i korzystasz do woli ile tylko będzie siły i chęci, przy zleceniu opłata zapewne jednorazowa ale za jakiś okres.Proszę o przesłanie ofert osób które wykonują tego typu zabiegi.Słowa kluczowe związane z Drukarnia Wielkoformatowa ,reklama ,agencja reklamowa, baner ,ulotki ,roll-up itp.

Dobrze ze sobie cos kupiles. Jak sam napisales sprawa tyczy dwoch stron firmowych. Bawiac sie w pozycjonowanie na stronach firmowych sam sie pakujesz w klopoty(duze klopoty). Firma = Marka, a marke sie buduje. Podobnie jest z adres, ludzie go zapamietuja, a w dzisiejszych czasach po wyczynach google dobry adres to bajka :).

Napisales ze jak sie nie uda, to wtedy to zlecisz innej firmie, a pomysles o tym ze

1. Ciezko bedzie znalezc dobra firme co wezmie na warszat uwalona(zaflitrowana, zbanowana), strone

2. Koszta moga sie okazac znacznie wieksze niz zlecenie tego teraz ?

3. Moze sie skonczyc tym ze bedziesz musial dane strony przeniesc na inne domeny, i zaczac od nowa ?

Opcji jest duzo, mozna wymieniac i wymieniac. Ale to twoje strony ;)

Sirgomo

Kiedyś też dawno temu kupiłem SeoBohatera. Szybsza praca, efektywniejsza ale koniec końców pół automat - marnotrawienie czasu. Zamiast tego móglbyś automat kupić który może kosztuje więcej ale w czasie którym on pracuje, Ty możesz kostkę brukową układać i w 1 dzień odrobisz te dołożone pieniądze.. Więc polecam albo soft Miona albo jakiegoś Publikera czy też SeoCata na starcik.

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Ja uważam, że na starcik potrzebny jest "chodzik" w tym wypadku typowy handmade w przeglądarce.

Jak już się zapoznasz się o co w tym chodzi kolejne "seo" zabawki. Jeśli osesek wsiądzie do F1 dzwon = ban prawie, że 100% murowany.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Sorry, że zabieram tu głos (który z natury rzeczy będzie subiektywny), ale trzeba też wziąć pod uwagę, że automatem nie dodamy do wszystkich katalogów, więc jakiś zakres adresów jest przy automatycznym katalogowaniu pomijany.

Zgadzam się natomiast, że półautomaty takie jak seo bohater czy seolight wymagają poświęcenia jakiejś ilości czasu, niestety. Osobiście też mnie to drażniło, dlatego za jakiś czas userzy seo bohatera otrzymają ode mnie full automat, który będzie niwelował ten problem.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam Ponownie

No to super wieści SEO-ADMIN na kiedy planowana data premiery ?aktualizacja dla posiadaczy seo bohatera płatna bezpłatna ?

Proszę zdradzić więcej informacji.

Dziękuje i Pozdrawiam

A co do wypowiedzi kolegów w tym temacie faktycznie trochę czasu to zajmuje.Przy tych ilościach 3-5 katalogów na dobę tyle dodaje nie jest źle ale więcej to trzeba być bezrobotnym .

Dodając 3-5 katalogów na dobę mało osiągniesz.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności