Skocz do zawartości

Nie lubisz pomagać za darmo?

Takitam

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj dzisiaj postanowiłem dołączyć do akcji opisanej poniżej:

Oferuję:

Wypromowanie wpisu w katalogu www.wybieramy.eu + Dodanie linku pozycjonującego w treści opisu.

Wystarczy wysłać informację o dokonanej płatnośći (Potwierdzenie wykonania przelewu) na admin[at[]wybieramy.eu wraz z linkiem do wpisu:)

Cześć,

Piszę do ciebie jako administrator serwisu www.ogloszenieslubne.pl

Jeżeli nie lubisz pomagać za darmo to świetnie,

Zapewne wiesz że nasz serwis przeznacza dochód na pomoc Amelce:

Więcej informacji tutaj

https://www.ogloszeni.../content/amelka

Ale co tam pomagać za darmo, Mam dla ciebie rewelacyjną ofertę.

Wyślij dowolną kwotę na konto Amelki, a ja dodam do twojego konta w naszym portalu punkty za które wypromujesz swoje ogłoszenia, przyznasz że to uczciwa wymiana.

Wystarczy że w odpowiedzi na tego maila, prześlesz dowód przelania dowolnej kwoty na konto i email z którego się zalogowałeś.

Zrozumiem jeżeli odmówisz oferuję za mało.

ps. Mam do ciebie prośbę prześlij tego maila kolegom i koleżankom z branży ślubnej:) sam niewiele zrobię ale z odrobiną twojej pomocy.... Kto wie może odmienimy życie dwóch osób bo Amelka ma brata nazywa się Nataniel i nie może tak jak my cieszyć się pięknem dnia.

Być może zechcesz przyłączyć się do akcji i zaoferować swoją pomoc.

Poniżej dane do wpłaty:

Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

Ul. Łomiańska 5 01-685 Warszawa

Bank BPH S.A.

61 1060 0076 0000 3310 0018 2660

tytułem: 12023 Pastuszak Amelia i Nataniel darowizna na pomoc i ochronę zdrowia

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności