Skocz do zawartości

Problem ze stroną

Kouczu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

mam niemały problem ze stroną, po pierwsze coś się przyczepiło do niej i nie wiem jak się tego pozbyć. Chodzi o niewidoczne podstrony z jakimiś lekami, viagrą, itp. Miałem starą wersje joomli, coś się władowało i mimo, że wszystko usunąłem i zainstalowałem wordpressa, niewiele to pomogło.

Drugi problem to google pobiera mi pierwszy fragment teksu z artykułu i w wyszukiwarce jest kilka razy czy to oznacza zduplikowanie treści? I jak się tego pozbyć?

Strona: https://www.kompasturystyczny.pl/

Będę wdzięczny za wszelkie sensowne porady w tej kwestii i inne uwagi.

Pozdrawiam serdecznie!

że wszystko usunąłem i zainstalowałem wordpressa, niewiele to pomogło.

Jeżeli niewiele pomogło i dalej coś się przyczepiło to przeskanuj kompa wywal trojany, zmień hasła, zmień program FTP

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżeli chodzi o zduplikowaną treść to zrób sobie przekierowanie 301, ustal stały adres albo z www albo bez.

Jeśli natomiast chodzi o wirusy, to najlpiej będzie jak skopiujesz wszystki pliki z serwera na dysk i je przeskanujesz porządnym programem antywirusowym, jeśli to nie pomoże to czeka Cię dłubanie w plikach w poszukiwaniu syfu, który wywołuje opisane przez Ciebie "anomalie" :) Dodam, że jeśli będziesz przeszukiwał pliki zwróć uwagę na linijki z kodem zaczynającym się od "eval".

Życzę powodzenia :)

Kochanie, każde kolczyki wyglądają na Tobie przecudownie

Chcesz sprawić bliskiej Ci osobie unikalny prezent? Przejrzyj ofertę mojego sklepu z rękodziełem.

Jak dla mnie strona jest ok.

Problem jest tylko w linku, ale masz canonicala, więc nie powinno to przeszkadzać. Ew możesz zrobić 301 jeśli ktoś wpisuje śmieci w GET: https://www.kompasturystyczny.pl/page/6/?js=nie_mam_odpowiednich_przekierowan&uk_Id=2469 na adres kanoniczny

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności