tomek_25 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Tak czytam z uśmiechem na ustach-jak to zgred mówi-totalny random . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAlfred Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 U mnie dalej miesza. Efekt kilku indexów widzę na kilku frazach które były nieruchomo w okresie w poprzednich tygodniach. Natomiast dwie z fraz które z podejżeniem pandy poleciały w kosmos, bo modernizacji wskoczyły na pozycje trochę słabsze niż były na początku. W innym przypadku trzech zbliżonych fraz jedna poleciała kilkanaście oczek, jedna kilkadziesiąt, a jedna kilkaset. Pierwsze dwie wróciły, z czego jedna z wracających jest dokładnym dopasowaniem h1 i url'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madox91 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 subdomena na blogspocie - wiek 1 rok pozycjonować zacząłem od katalogów, od jakiegoś już czasu komentarze na tematycznych blogach przeplatane z preclami - początkowo dodawane ręcznie, obecnie automatycznie do 10 precli dziennie ( od dwóch dni wale linkami z katalogów i precli, precli do 15 a katalogów 5) frazy dosyć konkurencyjne, zacznę od najważniejszej 1 była 27 jest 120 2 była 56 jest wypadła 3 była 78 jest wypadła Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobookiFobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 idzie do nas =) Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry128 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 jedyna sensowna akcja to przejście na bing, i uswiadomienie ludzi jakąś akjcą w sieci na ten temat. tam przynajmniej jest na chwilą obecną normalnie, bez funpagów, lajków, srajków, g+ i wielkich durnych zaleceń po których i tak efektów brak więszych. może jak im pójdzie po kieszeni, pomyślą, zamiast robić burdel na nastepne tygodnie. agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 ale jak mówię, że po przyłożeniu spada to śmiech na sali. Teraz masz bloga daleko i co z tego .... pomyśl czy dodawanie kolejnych linków da na plus pozycji czy na minus ? Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madox91 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 W dniu 29.01.2013 o 14:36, Vek-tor napisał(a): ale jak mówię, że po przyłożeniu spada to śmiech na sali. Teraz masz bloga daleko i co z tego .... pomyśl czy dodawanie kolejnych linków da na plus pozycji czy na minus ? Niestety nie wiem ale chyba zaraz się dowiem Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobookiFobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5corpio Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 E tam. "Śpecowie" z G... zj****i i kombinują coś teraz i kręcą z tymi wynikami. Nie pierwszy raz mi się dzisiaj sprawdzając udaje trafić, że jakaś strona (mowa oczywiście o stronie głównej) jest na stronie np. 6 i w tym samym czasie np. na 8. "Ja tu widzę niezły burdel..." https://www.wnetrzekuchni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBartek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Też widzę spamy górujące w SERPach. Kilka sensownych wyników, a zaraz po nich ubogie blogi, serwisy z lokalnymi ogłoszeniami z miast odległych o 500km itp. Niestety bałagan. Kiedy jestem na przyjęciu staram się dobrze bawić, ale zwracam też uwagę na oświetlenie sal . Tak to już z tymi bankietami jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huckfinn Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzisiaj to jest jakieś szaleństwo moja strona na frazę analiza ankiet była gdzieś pomiędzy 400 - 500. Dzisiaj szok 21, za chwilę sprawdzam i jest 68, po czym idzie w górę i przekracza 100, za godzinę jest koło 40 ale na innej podstronie. W górze same blogi, ciągle mieszanie w nich, raz na 2 pozycji widziałem swoje zaplecze z blogspota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestaShop Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nie wiem o co Wam chodzi... przecież oczywiste jest, że chodzi o content... Motywy PrestaShop PrestaShop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAlfred Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBartek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Na pewno nie chodzi o to, żeby użytkownik był kontent. Kiedy jestem na przyjęciu staram się dobrze bawić, ale zwracam też uwagę na oświetlenie sal . Tak to już z tymi bankietami jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Krótko i na temat, jeśli analiza nic nie daje (nie wiadomo o co chodzi) to chodzi jak zawsze o pieniądze, dziękuje za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gafi55 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam U mnie zaczeło od nowa.Myślałem że się już uspokoiło i znowu w dół. www.neodekor.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.