Skocz do zawartości

Update pingwina 16-17 stycznia 2013

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie dalej miesza. Efekt kilku indexów widzę na kilku frazach które były nieruchomo w okresie w poprzednich tygodniach. Natomiast dwie z fraz które z podejżeniem pandy poleciały w kosmos, bo modernizacji wskoczyły na pozycje trochę słabsze niż były na początku. W innym przypadku trzech zbliżonych fraz jedna poleciała kilkanaście oczek, jedna kilkadziesiąt, a jedna kilkaset. Pierwsze dwie wróciły, z czego jedna z wracających jest dokładnym dopasowaniem h1 i url'a.

subdomena na blogspocie - wiek 1 rok

pozycjonować zacząłem od katalogów, od jakiegoś już czasu komentarze na tematycznych blogach przeplatane z preclami - początkowo dodawane ręcznie, obecnie automatycznie do 10 precli dziennie ( od dwóch dni wale linkami z katalogów i precli, precli do 15 a katalogów 5)

frazy dosyć konkurencyjne, zacznę od najważniejszej

1 była 27 jest 120

2 była 56 jest wypadła

3 była 78 jest wypadła

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

jedyna sensowna akcja to przejście na bing, i uswiadomienie ludzi jakąś akjcą w sieci na ten temat.

tam przynajmniej jest na chwilą obecną normalnie, bez funpagów, lajków, srajków, g+ i wielkich durnych zaleceń po których i tak efektów brak więszych.

może jak im pójdzie po kieszeni, pomyślą, zamiast robić burdel na nastepne tygodnie.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

ale jak mówię, że po przyłożeniu spada to śmiech na sali. Teraz masz bloga daleko i co z tego .... pomyśl czy dodawanie kolejnych linków da na plus pozycji czy na minus ?

Niestety nie wiem ale chyba zaraz się dowiem

Zarabianie w internecie z pasją --> opisuję różne programy, doradzam. 
Zbiór książek --> drukowane książki,e-booki,audiobooki
Fobia społeczna --> serwis dla nieśmiałych i lękliwych społecznie

E tam. "Śpecowie" z G... zj****i i kombinują coś teraz i kręcą z tymi wynikami. Nie pierwszy raz mi się dzisiaj sprawdzając udaje trafić, że jakaś strona (mowa oczywiście o stronie głównej) jest na stronie np. 6 i w tym samym czasie np. na 8.

"Ja tu widzę niezły burdel..."

Też widzę spamy górujące w SERPach. Kilka sensownych wyników, a zaraz po nich ubogie blogi, serwisy z lokalnymi ogłoszeniami z miast odległych o 500km itp. Niestety bałagan.

Kiedy jestem na przyjęciu staram się dobrze bawić, ale zwracam też uwagę na oświetlenie sal . Tak to już z tymi bankietami jest.

Dzisiaj to jest jakieś szaleństwo moja strona na frazę analiza ankiet była gdzieś pomiędzy 400 - 500. Dzisiaj szok 21, za chwilę sprawdzam i jest 68, po czym idzie w górę i przekracza 100, za godzinę jest koło 40 ale na innej podstronie. W górze same blogi, ciągle mieszanie w nich, raz na 2 pozycji widziałem swoje zaplecze z blogspota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności