Skocz do zawartości

Update pingwina 16-17 stycznia 2013

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

Tak mieszają

I to ostro nie wierzyłem że można wywalić do góry taki syf, który jest po prostu spmem i jestem z tego nawet zadowolony

moja strona która ma 7 lat w top 1 spadła o 7 pozycji a wskoczył, cztery miesiące temu specjalnie założone 6 stron na próbę.

Na wszelki wypadek na tą okazję, moje strony spamowe, walone czym się da, przede wszystkim "SWL-ami" są pierwsze.

Zadzwonił do mnie kolega, który dbał o stronę wyglądała świetnie na domenie 5 letniej,

google wywaliło mu ją z top 1 na 38 a potem na 89 pozycje obecnie nie ma strona maiła kilkadziesiąt linków z katalogów precli, oraz stron firm kooperacyjnych które z nim współpracują, nie używał SWL

Teraz się nauczył dowalił tyle spamu i stron które leżą na SWL są gównem czyli najlepszymi wynikami dla google i są 4 strony jego w top 1 - 7 i jest szczęśliwy że jakiś zespół idiotów w google którzy próbują ogarnąć świat gubią się, i uwierzcie mi, oni już sami nie wiedzą co się z czym je, umysł człowieka jest ograniczony

to czyli zespół - (zbiór ludzi) też ma ograniczony umysł i możliwości, dla tego przerasta ich już to i się wpier....ą w coraz większe bagno

Wnioski

1 Tworzyć jak największą ilość stron mniej wartościowych i dalej będziesz w topie, i dalej handlujesz

a pierdo....e o dbaniu o stronę możecie sobie wsadzić na półkę z bajeczkami

2 SWL

3 Google promuje największych bo jest przebiegłe - - - kiedyś te tłuste świniaki, będą do zarżnięcia i strony polecą wielkich, i jak myślicie że taka firma co zrobi kupi adwords, udało się im to udowodnić rok temu na ceneo, itp - to teraz nie zdziwię się że wzrośnie apetyt po wynikach finansowych za ten rok i upier.....ą Allesyf

Tylko szkoda że nasz rząd nie szuka u nich kasy a było by za to w Polsce jakieś rocznie od 120 do 160 km autostrad wybudowanych za darmo

GOOGLE TO GLOBALNI [ nierzetelni partnerzy ]

Nie łudźcie się, że tu w Polsce ktoś się tym przejmuje, ludzie z placówek handlowych adwords, w takich krajach jak Polska

mają ludzi w du**e i uważają za idiotów którzy są na powrozie ciągani

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozumiem, że czujesz się sfrustrowany bo włożyłeś dużo wysiłku w promocje swojej strony, a pomimo tego i tak spadła w serpach. Ale nie wiem co chcesz osiągnąć tą akcją na FB. Dlaczego gigant zarabiający kilkadziesiąt milionów dolarów ma przejąć się Twoim profilem na FB. Spójrz na mój avatar - tak bedzie właśnie wyglądać Twoja akcja.

Kiedyś na osiedlu wkopywali nowe ławki - przyszła babcia i powiedziała

"Po co to robicie i tak połamią" za to pracownik jej odpowiedział

"Po co Pani sprząta w domu jutro i tak będzie syf"

Nic nie robić ?

Nie bądźcie bierni !

Ja może nie promuję, ale pokazuję innym ludziom że jest Wyszukiwarka Bing, różnym ludziom, jak mała mróweczka, ale promuję

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

Pewnie mnie parę osób wyśmieje mnie, może nawet dużo , ale na FB rozpocząłem akcję "Gogole daje debilne wyniki" .

ELFO - to głowny producent oświetlenia studyjnego. zazwyczaj był wynikach wyszukiwania 1, albo 2 na frazę Elfo teraz tego nie ma.

Myślę, że zmasowana akcja typu nietrafione wyniki w google może coś zmienić.

Warunek musi być powszechna

Podaj linka do profilu.

Wrzucaj też tam jakieś screeny w wyników wyszukiwania...

@vaterop a kto przeglada dalsze pozycje, jak w topie są tak dobre wyniki jak nigdy wczesniej.

BTW wczoraj Klient pytal czy nie zainwestowac z zumi, albo pf, bo jak szuka swojej strony po frazach (nowa, więc nie cisnę, chyba bład, bo teraz to nie ma znaczenia pieszczenie sie ze stroną), to mówi, że same zumi, jakies panoramy, a nawet wpisy z regionalnego portalu, które wieki temu (jeszcze strony nie miał) zamieszczał (zamieszczal w tym regionalnym jakieś ogłoszenie kilka lat temu) i są już są nieaktualne.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przeczytałem całe 19 stron tego wątku i prawie żadnych konkretnych informacji o tym dlaczego spadki miały miejsce nie znalazłem.

Dużo osób narzeka na to że w topach są śmieciowe strony i słabe zapleczówki ale przecież to nie jest wina google. To przecież ludzie tworzą te mało wartościowe strony i walą w nie automatami ile się da i robią różne rzeczy żeby były jak najwyżej. Jak już są wysoko to słychać same narzekania. Tak naprawdę sami jesteśmy sobie winni. Pozycjonując 1 wartościową stronę tworzy się setki stron nikomu niepotrzebnych. Może by trzeba było zmienić trochę taktykę pozycjonowania. Jak ludzie nie będą tworzyć śmieciowych stron to nie będzie ich w wynikach, prawda ? Zostaną tylko te wartościowe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności