Skocz do zawartości

Update pingwina 16-17 stycznia 2013

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ktoś tu na pio napisał o jakieś tam pracy i chciałem wpisać "szukam pracy" wpisałem tylko szukam

moje IP dostało bana od PIO !!!!!!!!!

chyba kogoś to denerwuje ale jest TOR, proxy i inne dziadostwa mogę sobie zagarnąć kilka IP z sieci

więc kto się tak zdenerwował że dał blokadę moje IP Ale ok

ktoś się boi, że google zbanuje pod byle pretekstem to forum bo piszę się prawdę i pokazuje ludzią że google to syf he he

Został tylko BING.PL - wolna wyszukiwarka internetowa na cały świat.

wielkie ciemne oko czuwa i nad PIO. :)

winni jesteśmy my, używkownicy, spamerzy, etc... którzy do tego bajzlu dopuscili. gdy google miało konkurenta - nie dawało by tak po garach. a tak czują się bezkarni. dlatego trzeba zacząć promować przykładowego binga.

ot taka rewolucja ludu. :), kiedy władza przegina.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

Nie denerwuj się, w internetach teraz dzieją się dziwne sprawunki, warto zatem dojść do tego o co chodzi - jak nie wiadomo o co chodzi to nie chodzi z pewnością o $ tylko o to w jaki sposób pozycjonujesz, pomyśl o tym tak - jesteś osobą skażoną technikami które na forum PIO się promuje (przez znakomitych pozycjonerów z całym szacunkiem dla nich - bo to oni stworzyli internet w polsce) - celowo lub nie . Zastanów się zatem co teraz zrobić - ja obserwuję zmiany od ok 8 -12 miesięcy od kiedy Kaspear zapowiedział walkę z swlami i automatami i widzę to bardzo dokładnie, szukam czynnika decydującego który ma wpływ na wynik danej strony a zatem, wiesz na pewno że są strony które nie lecą w dół - dlatego że są pozycjonowane zgodnie z tym co mówi matt. Czynników na pozycje jest tak dużo należy wywnioskować na podstawie własnych testów które czynniki wprowadzić w pozycjonowaniu własnej strony.

Wielu tutaj pisze że robili coś white, ale wg mojej opinii PIO userów którzy są z doskoku w pozycjonowaniu (/5-7h dziennie ) naprawdę są black i nawet o tym nie wiedzą, zatem chłopaki nie denerwujcie się - trzeba zakasać rękawy - wypić coś na wzmocnienie iq.

Google z pewnością ma na celu nie tyle co zafiltrowanie naszych stron co poprawę jakości internetu nie oszukujmy się - tu chodzi o przyszłość i zdobywanie wartościowych informacji z sieci przez nasze dzieci - as nie będzie a będzie google.

Wg mojej opinii jeśli kogokolwiek to interesuje ... ten rok będzie stałym updatem- dopieszczanym, który będzie się uodparniał na spam.

kufa - chyba blogaska sobie założę

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zastanów się zatem co teraz zrobić - ja obserwuję zmiany od ok 8 -12 miesięcy od kiedy Kaspear zapowiedział walkę z swlami i automatami i widzę to bardzo dokładnie, szukam czynnika decydującego który ma wpływ na wynik danej strony a zatem, wiesz na pewno że są strony które nie lecą w dół - dlatego że są pozycjonowane zgodnie z tym co mówi matt.

Patrząc po wynikach wyszukiwania to coś słabo im idzie ta walka z swlami i spamem. Bo w topy właśnie takie strony się wbijają.

Fundacja Agapeanimali 1 procent podatku

Swl jest najmniejszym problemem, mogą go załatwić w jedną dobe [a może mniej (= ], spam - mają ludzi od tego aby zweryfikować co jest spamem a co nie jest spamem.

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Spam jest im na rękę, bo dla spamu nie rozpoczniesz kampanii AdWords..., więc może zostać ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Kurde a moje wskakują ponad adwordsy, to jak to jest? Jest ten update czy go nie ma?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności