Skocz do zawartości

Update pingwina 16-17 stycznia 2013

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś dość duże skoki (powroty) po dodaniu stron do około 500 katów, wpkat i seoki dla fraz ogolnopolskich, a także regionalnych - 4 FIRMY (każda ze stron skoki dla większości fraz), a reszta rusza się powoli również w górę.

Jeśli ktoś chce szybkich efektów polecam wp-katy. Żeby nie było nie mam żadnych związków z wp-katami :).

Prywatne grupy jednak coś dają.

Zapraszam na serwis piłkarski - wyniki na żywo ze wszystkich lig polskich! Serdecznie zapraszam

Dziś dość duże skoki (powroty) po dodaniu stron do około 500 katów, wpkat i seoki dla fraz ogolnopolskich, a także regionalnych - 4 FIRMY (każda ze stron skoki dla większości fraz), a reszta rusza się powoli również w górę.

Jeśli ktoś chce szybkich efektów polecam wp-katy. Żeby nie było nie mam żadnych związków z wp-katami :).

Mało prawdopodobne jest to co piszesz...

Przykład sprzed 2 tygodni:

Domena dość wiekowa (4 lata)

PR-3

Podlinkowana z prywatnych katalogów + ogólne =łącznie około 500 sztuka

finał:

spadek o 2 pozycje...

...

Jeżeli ktoś chce szybkich efektów to wykupuje adłordsy. :]

Prywatne grupy zawsze cos dawały, ale tylko jeżeli wiedziało się jak wykorzystac ten potencjał.

Jezeli ktos mysli, że tylko doda sobie stronę i będzie w topie, to... Co tu pisać, G szybko weryfikuje takie myślenie przy kazdym updajcie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mi jedna strona, która wyleciała 15-16 stycznia, dzisiaj wróciła na 80% fraz, zobaczymy co dalej...

Możesz powiedzieć czy coś robiłeś w tym kierunku czy to samo od siebie?

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności