Skocz do zawartości

Update pingwina 16-17 stycznia 2013

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czyli Twoich stron castor nie ma w onet, wp, gazeta, popularnych katalogach za 10zł ? jedziesz na wpisach za 1zł ?

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

kiedyś dodawałem, ale teraz stwierdzam że to nie ma sensu i jeśli już dodaje do katalogów wolę do innych (tych tańszych), nie lubię pazerności w tym względzie

PR5 - do 2,46 zł

PR4 - do 1,23 zł

PR3 - do 0,60 gr

PR2 i niżej tylko za free

taką mam zasadę :)

multikody do kilkunastu złotych za 100 kat., większe kwoty nie wchodzą w grę

to tyczy się tylko katalogów, nie mówimy o innych źródłach pozyskania linków

o widzisz jest to myśl.,

ja sie skupiłem na zrobywaniu dobrych, mocnych linków - zgodnie z teorią że mocny link to lepszy niż naście śmiecowych,

niestety nic to nie dało.

kompletnie nic

czyli linki z onet, gazeta, wp - > nie dają nic ???

Napisałem wszystko z głową, zaplecza swle i inne cuda. Rób tak, żeby wszystko wyglądało naturalnie.

zaplecze na swl"

jeżeli mi strona poleciała właśnie za słabe linki - to jak ma wrócić na słabych linkach zapleczu z swli ? chyba że te zapleczówki to pożądne robiłeś.

jak stawiałeś wszystko na jednym zapleczu, nie linkowałeś go no to czego się spodziewasz? A co do linków, przeczytaj mój post raz jeszcze szczególnie miejsce w którym pisze o linkach.

tylko znowu zanim zaplecze będzie mogło być porządne i gdzie kolwiek dodane żeby miało moc to zejdzie trochu... ale chyba wyjścia nie ma.

tego zaplecza nie katalogujesz nic ?

No niestety takie jest google i życie nie ma nic od razu trzeba czekać.

teraz raczej za wcześnie chyba na podpięcie młodych zaplecz.,

jeszcze chce pousuwać linki i zgłosić do google - może to jednak jeszcze kwestia fitlra algorytmicznego.

a potem po rozbudowie zaplecza będe je podpinać.

jeszcze pytanie - czy jest sens wykorzystać obecna domene i wrzucić w niej linka do nowej która szła by równolegle do starej ? pomoże to coś nowej ? czy raczej zaszkodzi .

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

szkodza:

Linki rotacyjne

linki stale

katalogi

swl

precle

podpisy na forum

linki z allegro

linki z facebooka

pozycjonowanie w każdej postaci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności