Skocz do zawartości

Update pingwina 16-17 stycznia 2013

vaterop

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Udało się tobie trafić, ja też pracuję w Ms. i też muszę promować wyszukiwarkę bing.com jest nas coraz więcej

wiecie co, pomimo, że mnie Google wkurza to nawet teraz gdy w TOP-ach same śmieci wyniki i tak są lepsze niż w bingu. Bing to totalna kaszana, w wynikach mało polskich stron, same amerykańskie blogi i youtube. Bing to syf kiła i mogiła i do tego Microsoft to KORPORACJA o wiele większa niż Google więc uważajcie abyście nie przeszli z deszczu pod rynnę.

spoko marek -> w marekignu im pomozemy :)

dużo ostatnio reklam adwordsa w reklamach na portalach typu youtube widze,

moze faktycznie cos w tym jest że szukają kasy i walą kaszane.

czyli kupie adwords bede w topie :)))) są chętni na sprawdzenie zabiegu ?

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

Patrząc na to jak strony sa teraz wypychane, gdzies od 22 stycznia to doskonale widać, zastanawiam się, gdzie podział się filtr na nienaturalne linki, o ktorym tak było głośno swego czasu. Przecież jak wprowadzą mozliwość robienia 301 tylko za pomocą GWT (inaczej też się da, ale bez przenoszenia mocy), to ten temat to będzie pikuś z tym, który powstanie jak ktoś guziczek wciśnie. Wiem, że dziś ważne jest to co dziś, a jutro to dopiero będzie, ale chyba nikt nie przypuszcza, że tak łatwo jak teraz nie będzie trwało wiecznie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Nie wiem czy ktoś to pisał bo nie mm czasu czytać całego wątku: Czy u was też nie da się już wyłączyć personalizacji wyników? Od kilku dni, wyłączenie nic nie dawało w Chromie, teraz także w IE mi nic nie daje bo po wyłączeniu dalej wyniki są spersonalizowane?

Chcesz zrealizować marzenia? Wykonujemy skoki spadochronowe z 4000 metrów w całej Polsce.

zastanawiam się, gdzie podział się filtr na nienaturalne linki, o ktorym tak było głośno swego czasu

eee, to proste - w G. znowu zmienili definicję nienaturalnych linków. Może jednak wcześniej zafiltrowali trochę stron co im przynosiły dochód z reklam Adsense ?

Teraz te z SWL i piramidek opartych na zagranicznych forach z linkami w postach bez treści są najbardziej naturalne.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Otrzymałem dziś takiego maila o tytule:

Bezpłatne Szkolenie Google AdWords - Sieć wyszukiwania vs. Sieć reklamowa

i treści:

Drogi Reklamodawco,

znajomość produktu AdWords to niewątpliwie pierwszy krok do prowadzenia skutecznych działań reklamowych w Google. W myśl tej zasady, w nowym roku, przygotowaliśmy cykl bezpłatnych szkoleń internetowych dla każdego - zarówno początkowego reklamodawcy, jak i wyspecjalizowanej agencji....

Google rusza ze zdecydowaną promocją AdWords

multikonta

VAX - w trybach prywatnych mam wyniki lokalne na frazy globalne, czyli z mojej miejscowości. mam wrażenie że ta opcja nie działa.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności