Skocz do zawartości

Podlinkowanie wpisów w katalogach

aleksandra

Rekomendowane odpowiedzi

ja jak pisałem na blogu - nawet 80%...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 3 tygodnie później...

Ja testowałem kiedyś dopalanie Seomatikiem i były efekty ale drogo wychodziło. Nie opłaca się dopalać wpisów samodzielnie, za dużo paprania no chyba że ktoś pozycjonuje swoją jedną stronę albo witrynę wujka :D, sama indeksacja wystarczy na wszystko.

Serwisy o których mówi Zgred i ktoś wcześniej to głównie ping + RSS i linki z zagranicznych portali 2.0 więc niestety w rozumieniu tezy Jeżyka - moc zerowa.

• 7 miesięcy temu...

czy według was lokalizacja linka podlinkowującego wpis w katalogu/zapleczówkę ma znaczenie?

Zgred daje statlinki czyli ma polskie linki, większość daje eweba lub inne swle...

Natomiast inni jadą za pomocą spam komentów ale to raczej tylko pomaga w indeksacji bo dopalać nie ma prawa bo większość nofollow

a np. czy dopalanie polskich zapleczówek za pomocą angielskich precli będzie miało taką samą skuteczność jak np. dopalanie polskich zapleczówek z polskich precli?

mam dylemat pod tym kątem...

czy według was lokalizacja linka podlinkowującego wpis w katalogu/zapleczówkę ma znaczenie?

Moim zdaniem ma (logika mi mówi, że Chińczyk nie napisze na swoim blogu czy forum o tym, że znalazł informacje o mojej stronie podając adres do źródła) ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

no tak tu niewątpliwie logika podpowiada żeby linki były polskie... ale jak mamy angielskie platformy blogowe (żeby mieć własnego bloga, nie komentować) to kto polakowi zabroni umiescić tam polski artykuł linkujący do polskiej strony? pytanie co ma większą znaczenie.... czy link otoczony polskim tekstem (nawet z chin) czy link z polskiej lokalizacji....

Lokalizacja nie ma znaczenia (mamy przecież mnóstwo emigrantów) :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nie ma żadnej sprzeczności

Ludzie - a zastawialiście się czy katalog chce aby go podlinkować? Robicie to zazwyczaj ze śmieciowych stron i efekt jest odwrotny do zamierzonego. Strona obrywa a z nią i wasze dodane linki.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności