Skocz do zawartości

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po raz kolejny mając trochę wolnego czasu postanowiłem stworzyć kolejny layout psd w ramach ćwiczeń ....

Czas pracy: ok 1h 20min

Proszę o oceny i komentarze na temat poniższej pracy..

PS:Szablon został zrobiony w ramach ćwieczeń więc chętnie go oddam komuś kto go zakoduje i wykorzysta dla siebie ( w zamian za link w stopce)

shab.jpg

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

Fajnie tylko ja nic nie widzę ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nawet fajnie, tylko czcionka w menu pionowym wygląda słabo

Masz rację....zapomniałem o nim... Menu zaktualizowane.. Teraz lepiej ? :)

shab2.jpg

https://i.imgur.com/aajhGIZ.jpg

Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa.

przyciężkawo, staromodnie, zdaje się do zaorania od nowa gdyby rzecz szła na wdrożenie.

agencja interaktywna hauerpower.com - masz dość braku terminowości i rzetelności usług tworzenia stron www ? nie chcesz tracić czasu na wyjaśnienia i pilnowanie wykonawcy - zapraszamy do nas !

• 3 tygodnie później...

Właśnie wywaliło mi alert anty wira jak próbowałem wejść na stronę którą masz w stopce: programy48.pl. Sprawdź to. Zaraz po tym strona blank...

Szablon natomiast ok, trochę za ciemny myślę. Nic wyjątkowego ale ok.

50% kod rabatowy na Hosting WWW, SSD, SEO lub serwer VPS - tylko do 28 listopada - info pw (seohost.pl)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności