Skocz do zawartości

Pozycjonowanie a brak doświadczenia - nietypowy problem.

35901_1482545031

Rekomendowane odpowiedzi

zainwestuj w jakiś półautomat typu SEOlight lub SEObohater z pewnością ci nie zginie a się przyda nie tylko do dodawania wpisów do katalogów ale także do precli czy do generowania teksów itd pełne opcje do zapoznania się u producetów. Uprzednio polecam zapoznać się z książką którą podał Max, ilość blogów SEO też jest liczna, skorzystaj z Planety SEO. Kilka zł na dobre katalogi i jakieś multikody z dobrych grup też nie zaszkodzi. Rozpisanie małego planu wobec domeny i fraz, przygotowanie odpowiedniej strategi i rozbicia go w czasie i można działać.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

A powiedzcie mi, jeżeli będę chciał ćwiczyć na zapleczu i blogach, jak powinienem je linkować w katalogach? Dokładnie takimi samymi frazami jakimi chcę pozycjonować stronę docelową?

Jak zaczniesz linkować wszędzie tymi samymi anchorami, to szybko możesz złapać filtra, lub w najepszym przypadku mocno polecieć w dół. Dlatego ważne są zróżnicowane anchory.

Ogólnie, jeśli są to łatwe frazy i konkurencja nic nie działa w zakresie pozycjonowania, to powinno się udać.

Jeszcze lepiej mieć 10 kopii... Jak 9 poleci to jedna zostanie... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Witaj, ja też w pracy dostałem zlecenie na poozycjonowanie strony firmowej, dodawanie nowych produktów, pisanie tekstów na zaplecze. Pomimo iż wtedy nie miałem o tym najmniejszego pojęcia, do dzisiaj mogę tylko dziękować tamtemu pracodawcy. Dzięki temu nauczyłem się html/css, a następnie tworzenia szablonów do allegro, joomli, WP, zrozumiałem także na czym polega pisanie seo. Dzięki temu dzisiaj mogę zarabiać pieniądze na pomaganiu innym. Morał z tego taki że trzeba podnieść rękawice i poszerzyć swoją wiedzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności