Skocz do zawartości

Jak to jest z tym katalogowaniem

piernik

Rekomendowane odpowiedzi

A wracając do tematu czym sprawdziłeś, że Twoja strona posiada 738 pozycje?

Stworzyłem sobie swoje narzędzie - uprzedzając - działa dobrze.

Jeżeli chodzi Ci o wypozycjonowanie domeny którą masz w stopce to nie miała ona zbyt dobrej historii w Majestic, ale PR5 robi wrażenie

A znajdź mi stronę z 2005 roku, która przez cały ten czas nie podpadła googlowi :)

Udowodnić Ci, że na tą frazę wystarczą same katalogi?

Mi nie zależy na tej konkretnej frazie... Najważniejszym celem jest wzmacnianie serwisu. Przy okazji można jakieś frazy podciągnąć. Cały czas stawiałem na nazwy miejscowości, ale widzę, że to ma mały sens więc spróbowałem z miejscowością, która ma stosunkowo niską konkurencję.

Po stwierdzeniu, że potrzebne mi 1000 linków z katalogów to zastanawiam się czy nie wybierać fraz związanych z jaką atrakcją turystyczną typu "Pałac w Bytomiu", bo to może ma większy sens.

Może zadam inne pytanie - frazy z jaką konkurencją wrzucę do TOP10 dzięki 50 linkom z katalogów. 10000? czy 1000 konkurencji? Wiadomo, że to zależy od wielu czynników, ale chodzi mi o wybór fraz gdzie katalogowanie fraz miało by sens.

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

linki z 50 przeciętnych katalogów starczą na frazę "szewc Wąchock"

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

A wracając do tematu czym sprawdziłeś, że Twoja strona posiada 738 pozycje?

Stworzyłem sobie swoje narzędzie - uprzedzając - działa dobrze.

Nie watpie wlasnie, bo skoro tak dokladne pozycje pokazuje.

A odpowiadajac na dalsze Twoje pytanie, to Ci nie odpowiem, ani nikt z forum na nie nie udzieli odpowiedzi, bo linki posiadaja rozna moc, wszystko zalezy jakie i jeszcze kilkunastu zmiennych ;)

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Jeżeli chodzi Ci o wypozycjonowanie domeny którą masz w stopce to nie miała ona zbyt dobrej historii w Majestic, ale PR5 robi wrażenie

A znajdź mi stronę z 2005 roku, która przez cały ten czas nie podpadła googlowi :)

ale dwa miechy temu miałeś na moje oko swl 14 000 BL jednego dnia zdobywałeś, a teraz sie pytasz czy 10 linków z katalogów da ci kopa

linki z 50 przeciętnych katalogów starczą na frazę "szewc Wąchock"

To jest cenna informacja - konkurencji 300 tys :)

ale dwa miechy temu miałeś na moje oko swl 14 000 BL jednego dnia zdobywałeś, a teraz sie pytasz czy 10 linków z katalogów da ci kopa

No faktycznie miałem linki z SWLa, ale nie przeze mnie dodawane - ktoś chyba podlinkowywał chyba swoje linki u mnie na stronie - wada posiadania serwisu społecznościowego. Musiałem zablokować w SWLu.

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności