Skocz do zawartości

Backlinki analiza wyników

lalasseo

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzałem ostatnio na backlinkwatch ilośc backlinków i jedną z pozycjonowanych stron mam dodaną do autorskiego katalogu, gdzie widnieje z prawej strony jako reklama i praktycznie jestem na każdej z podstron (turystyka,mieszkania,wesela ponad 600 kategorii) tego katalogu i przypuszczalnie z tych ponad 5.000 backlinków pewnie z 4.500 jest z tego katalogu oczywiście większość bez anhor tekstu jaki to ma generalnie efekt dla pozycjonowanej strony? nie będzie jakiegoś zgrzytu dla Google? jest to pozytywny czy negatywny aspekt?

Poczytaj o linkach site-wide. W przypadku jednego katalogu, nie ma problemu. W przypadku setek może być różnie. Wszystko zależy od profilu linków jaki posiadasz.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Poczytaj o linkach site-wide. W przypadku jednego katalogu, nie ma problemu. W przypadku setek może być różnie. Wszystko zależy od profilu linków jaki posiadasz.

Dziękuję Ci za informację, raczej zrezygnuje z tego, żeby widniała tam reklama do pozycjonowanej strony lepiej nie kusić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności