Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem, czemu macie z prosiakami problem. Nazbierałem sobie ok 44K adresów prosiaków, podpinam pod gscrapera i lepiej leci niż na chińskich, na których harvestowanie idzie strasznie wolno. Zawsze korzystam z tej samej listy i jest ok.

djurek piszesz o liscie AA ze w niej masz 1% znalezionych recznie linkow?

czytales to?

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/170105-gscraper-najszybszy-harvester-i-dodawarka/page__st__75#entry1173128

Na ile watkow pusciles na te 80 proxy, ze wytrzymaly "az" 20 minut ;) ?

Proxy z zewnatrz, jak przed chwila pisalem bylo omawiane. Zarejestrujcie sie na forum gscrapera i wpiszce tam pare postow o tym to postaram sie zeby temat wrocil. Ja swoja argumentacje jako uzytkownik GScrapera wyczerpalem w dyskusjach z Chinczykami i mi rowniez brakuje opcji automatycznej podmiany proxy z zewnetrznych serwerow czy pliku txt na localu :)

@san - zacznij sprzedawac prosiaki jak masz 44k ;)

BTW przy predkosci czasami od proxy duzo wazniejszy jest footprint ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Czytałem i właśnie sprawdzałem ta listę ostatnia Success-GScraper, a Wy jaka macie skuteczność? Może coś źle robie :-)

Co do foruum to sie zarejstorwałem i wysłałem "zgłoszenie" na vipa :-)

Nazbierałem sobie ok 44K adresów prosiaków, podpinam pod gscrapera i lepiej leci niż na chińskich, na których harvestowanie idzie strasznie wolno. Zawsze korzystam z tej samej listy i jest ok.

san osoby co harwestuja codziennie nie jednym softem, chyba podzielą moje zdanie że to tobie się przyśniło :D

Co do podmiany proxy, wczytywanie on-line i td. To tak jak napisałem na początku tego tematu soft jest stworzony w główniej mierze dla sprzedania proxy a nie jednorazowego "zarobku" rzędu 30 parę USD.

Nie łudzicie się, nie zrobią to co skasuje im sprzedaż proxy.

@san - zapewne roznica polega na definicji slowa "dziala" ;) Skoro sam przyznajesz ze masz na liscie wiele notorycznie zbanowanych adresow, to przez nie gscraper tylko przelatuje i od razu pobiera nastepne. To ze szybko rotuje proxy i ma duza ilosc watkow napewno pomaga w takich przypadkach jak Twoj, ale wrzucanie z premedytacja zdechlych proxy to nie jest normalne dzialanie dla wiekszosc z nas ;) Ciesze sie ze jestes zadowolony z programu nawet uzywajac zbanowanych proxy ;)

@ Paweł Czyli największą skuteczność bym w zasadzie miał gdybym zebrał listy GS na zasadzie footprointów z blogów i miejsc gdzie można zostawiać komentarza i tą oto listę pojechał Xrumerem który ma największą skuteczność z softów ofsite?

Nie wiem jaka XR ma skutecznosc w porownaniu do GS bo nie mam XR ;( Wiec sorry ale takich badan nie prowadzilem i tutaj ci nie pomoge. GS dziala na takiej zasadzie ze z listy jaka mu dasz znajduje skrypty zawierajace formularze nie wymagajace logowania i do takich dodaje starajac sie dopasowac pola input do ich nazw jakie ma wbudowane. Nazwy sa rozbudowywane, tak samo jak pewne dodatkowe funkcjonalnosci (np, wymuszanie podgladu przed postowaniem, czy pola pobierane ajaxem). Jest to prosta dodawarka, bez mozliwosci oskryptowania. Mozesz uzywac OCRow (CS, CB) ale napewno wbudowany OCR XR ma wieksza skutecznosc niz CS/CB razem wziete takze juz tym bije na glowe wszystkie inne dodawarki. Gscraper jak zauwazylem dodaje w miare unikalnie do malo znanych skryptow guestbookowych/blogowych pisanych w krzaczkach, ale zapewnie widzac gdzie dodaje mozna XR nauczyc zeby robil to skuteczniej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności