Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

spoko, w sumie tak sobie myślę że łatwo by można przeliczyć po ile złamanych re-captcha zwrócił by sie xr je łamiący zamiast serwisów zew :-) Pewnie jakieś ogromne ilość, ale w dalszej perspektywie.

Ktoś wie ile średnio wychodzi jedena kapcza w serwisach?

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

(650 $ / 1,5 $) x 1000 = 43333 po tylu zdekodowanych kapoczach ( re-captcha ) przy postowaniu zwraca sie xr, a ile pod drodze innych kapczerów połamie to bóg wie :-) .

Dobrze liczę i rozumuje, bo maturę z historii zdawałem a nie z matmy?

Mi wyszlo 433.333 liczac w ten sposob, ale to nie jest wcale miarodajne bo nie bardzo wiem co liczysz ;) Koszty rozwiazania pol miliona recaptcha w XR nie beda zerowe. Musisz miec proxy, placic za srodowisko, updaty, etc.

@D_S -0 widziales obsluge recaptcha w CB. Na projekcie gdzie byly same recaptcha i wlaczylem rozwiazywanie ich w CB srednia to 34 sekundy i maszyna ledwo odpowiada ;) Skutecznosc = 0 :)

search_auditor_500x80_bf.png

Lista musi byc duza. Ostatnio tego nie sprawdzalem, ale kiedys wyciagalo bez porblemu. Jest juz 1.1.7.2, zajrze jak dziala extract footprint.

Nie napisałem jakie byly zmiany w 1171, a byly dosc znaczace. Doszlo keep-alive oraz skrocono czas odpowiedzi dla proxy. 1172 poprawki/optymalizacje do 1171 ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Ale pewnie wiekszosc tak jak ja zbiera list do roznego softu ;)

Tak.

GScraper w połączeniu z proxy od naszych skośnych przyjaciół jest jak karabin maszynowy.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ja przy użyciu darmowej wersji programu generuje fajne listy blogów.

A darmowym programem @Miona (Dodawarka komentarzy do WP)

lece blasta na te setki tysięcy WP'ków.

Wszystko za darmo :) (tylko mam proxy z proxymarket:)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności