Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no ja wlasnie z capchty wogole poki co nie korzystam(!)

a jesli chodzi o to ssprawdzanie OBL to to nie wymaga zaladowania listy do pamieci?

poza tym nie zawsze linki z duza iloscia OBL musza chyba byc najwieksze i odwrotnie moze byc malo komentarzy ale strona w zasobozernej technologi :P

#Przede wszystkim chcialbym jednak ponowic pytanie o wytlumaczenie opcji Expand : Max links count check

nikomu z was nie wiesza/stopuje się ten soft? Odpalam scrapowanie idzie pięknie, ale zazwyczaj dochodzi do 50% i jest powolny spadek l/m przy czym % nie zwiększy się nawet o 0,001 może trwać to 10 godzin i bez zmian. Gdy resetne program działa okey, ale niema tu opcji resume, a mimo zaznaczonej opcji kasowania keywordow soft tego nie robi i nie mam pojęcia gdzie skończył. Tylko u mnie takie kwiatki?

Skoro to inny host to raczej nie ma to związku ;) Wczesniej na tych proxy jezdzilo z tego co wiem około 1,6k userow. To co doszło po wejsciu GScrapera na zachod to procent użycia proxy. Bardziej stawiam na szybsze bany na proxy i mniej "dokładne" sprawdzanie ich banow, bo z tego co widze na chinskich proxy czasami mi gorzej chodzi niz na prywatnych, a tak byc nie powinno.

search_auditor_500x80_bf.png

Mam 10 Gsc na 10 serwerach ( w serweorwniach: vps i dedyk )

Każdy mi dodaje "postowanie" z Captacha Sniper i każdy CS się po 20-30 minutach się wyłącza, czasem brak odpowiedzi, czasem po prostu się wylącza ( wcześniej działało oki, teraz już nie ) Prędkość testował od 25 do 100 i nadal to samo.

Ma ktoś pomysł czemu tak jest, wydaje mi się że to kwestia jakiegoś ostatniego update GSC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności