Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

to mogli by oficjalnie to na stronie zaznaczyć a nie wprowadzają w błąd ludzi :-)

Kurde działało dobrze to musieli coś zj****ć.

Zrobiłem małe testy GSC i z Captcha Sniperem ( przed tym updajtem) i na tej samem liście był o 15% lepszy niż SB w bez CS na fastposter (Nie ma opcji sb Captcha Snipera na fastposterze ), wiec warto nim posłować chociażby dlatego że z CS działa/działał na szybszych obrotach.

https://www.dropbox.com/s/9j0g9dncfkxo665/captchasniper.png

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ze predkosc harvestu pospadala to fakt, nawet u nich na forum mozna przeczytac. Zbyt duzo ludzi korzysta to musialo sie kiedys wyj...

Ja zas walcze teraz z gscp po update z cs, bo mi pada co 30 min. Wiem ze to harwester z funkcja komentowania, ale to mi po tyg w adhrefie znalazl 3k linkow z 450 domen ( 250 k suucesow blast mial ) Jak za darmo na podlinkowanie zaplecza to nie ma co wybrzydzac, tak uwazam.

Co do kapczy na komentarzach to jak przygladalem sie CS podczas pracy jakie wymyslne ludzie kapcze mu serwuje (wlasnej roboty obrazki ) i na jakich prostych sie czasem wywala to naprawde trzeba miec duuze listy rzedu 5-6 miliona adresow, aby cos naprawde dobrze i konkretnie podlinkowac ta metoda.

Swieza lista po harwescie gsc ( footprinty standardowe ogolno dostepne, blogowe) + captcha sniper daje 5 % linkow dofolow z moich obserwacji.

Ta sama lista pojechana Xr w/g ahrefa daje 17 % linkow do follow lecz znajduje 1/4 mniej liczby linkow.

@ pawel

-Watki od 30 do 200 dzieje sie to samo.

-Jade bez proxie.

Paweł - możliwe li to, iż ilość lpm zależy od ilości footprintów? Na jednym podstawowym powered by..... mam 10k a na 4 powered by ....... 2,5k - to normalne czy anormalne czy przypadek :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

@djurek - pytanie bylo o wlaczone captcha w captcha sniperze, bo to on sie wywala ;)

zgodnie z ustawianiami CS musisz wybrac te typy captcha jakie sa postowane do CS (jest kilka programow ktore sa wyjatkami i przesylaja typ captcha do CS, ale GScraper nie jest i sterujesz doborem captcha przez ustawienia w CS)

@slymer - to jest tak ze ilosc LPM zalezy glownie od ilosc wynikow na dany footprint i operatorow. Jak masz footprint np "blog", czy "powered by wordpress" to predkosc bedzie bardzo wysoka. Jak dodasz do tego "powered by wordpress" inurl:register to od razy program zwolni, bo i wynikow mniej i bany na proxy szybciej leca.

search_auditor_500x80_bf.png

@djurek - zle. Przeczytaj manual, pogadaj z Mickeyem na skype, etc. Teraz ze tak powiem na wlasna prosbe zabijasz tego CS'a, bo on probuje dopasowac captche jaka dostaje do wszystkich zaznaczonych typow. Podejrzewam ze przy twojej ilosci licek samo odezwanie sie do Mickeya i prosba o wersje beta nowego CS spowoduje jej udostepnienie ;) Takze tutaj na poczatek bym szukal rozwiazania dlaczego CS sie wiesza.

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności