Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Licencje są wysyłane najczęściej w ciągu parunastu godzin. Trzeba zwrócić uwage na strefy czasowe i poczekac do chinskich godzin roboczych ;) Najczesciej problemem nie jest to ze licencja nie jest wysylana, ale ze nie dociera. Sprawdzamy foldery spamu, itd. Slyszalem ze np. skrzynki @wp.pl odbijaja te maile od razu i wtedy sa prosby o podanie innych adresow do odebrania maila o aktywacji softu. We wszystkich tych wypadkach najszybszy kontakt to support@gscraper.com. Ja nie zawsze jestem na PIO online ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Przetestowałem demo, wygląda dość ciekawie. Mam parę pytań, które być może już padły. Z góry przepraszam, jeśli już były, ale w głowie mam już taki bałagan, bo przeczytałem chyba prawie wszystkie możliwe wątki związane z narzędziami do harvestowania, blogowania, katalogowania, captchery itp. W sumie więcej mam pytań i pusto w głowie po tym wszystkim, ale to nic :D

Potrzebuję programów do harvestowania, dodawania wpisów do katalogów, blogów, stawiania zaplecza na blogach, katalogach.

1. Czy GScraper działa tylko na komputerze z Windowsem, czy jest też jakaś wersja serwerowa?

2. Wyciągając linki do katalogów, blogów itp. GScraper podzieli mi od razu je na te, na których są linki do follow, nofollow, komentarze, wpisy są AA itp.? Czy potrzebuję do tego inne narzędzie?

3. Podobnie, jak w pytaniu powyższym, czy wyciągnę w tym programie listę adresów email, którą mogę przefiltrować pod dowolnym kątem czy potrzebuję dodatkowo innego programu, który dokona filtracji?

4. Czy pełna wersja programu ma domyślnie pozapisywane footprinty najpopularniejszych platform, czy, jak to w branży bywa, każdy sobie rzepkę skrobie?

Rozumiem, że program raczej nie nadaje się do postowania i do tego najlepiej zaopatrzyć się w coś innego. Nie będę poruszał jednak w tym temacie problemu postów, ale przygotowane przez program listy mogę bez problemu wykorzystać w najpopularniejszych dodawarkach?

Nie przegrałeś, dopóki walczysz!

1. tak, wersja serwerowa na komputery z windowsem

2. tak

3. tak, nie wiem co to znaczy pod dowolnym kątem, ale pod wiekszoscia kątów jak najbardziej

4. nie, nie ma i mam nadzieje nie będzie mieć żadnych baz footprintów

Program postuje do nie wymagajacych rejestracji/logowania formularzy, takze tych zabezpieczonych captcha (zewnetrzne OCRy). Powyżej zdaje sie był printscreen z postu @djurka na baze jakis 2mln urli, to moze sie wypowie ile z tego weszlo z Captcha Sniperem w formularze ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Ta sama lista 2 miliony ( zbudowana na z sukcesów z poprzednich blastem GSC ), po 3 tygodniach w ahrefs.

Pierwszy to GSC z CS

Drugi to najnowszy XR w wersji postowanie.

https://www.picshot.pl/public/view/full/322487

Ja używam tego do indeksacji wpisów precli itp, wiec mi nofollow tak bardzo nie przeszkadza, w końcu to linki za freee :-)

Wniosek mój jest taki że tam gdzie jest trudniejsza kapcza jest dofollow :-) Ahrefs to nie jest wyznacznik ale może dać do myślenia.

XR

GSC

https://www.picshot.pl/public/view/full/322509

W/G majestika

Inny soft a co mianowicie? SB na fastposterze niema opcji łamania kapczy, a sporo z blogów ma kapcze. Jeszcze chyba soft miona komentuje ale nie testowałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności