Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No ja go właśnie dzisiaj kupiłem, najpierw v-1, później v-2 i testuje, póki co szału nie ma a nawet nie wiem czy nie ma tragedii, gscraper się wiesza przy 600 wątkach i po załadowaniu bazy ponad 1m linków - co w tej konfiguracji na bermanie leci bez zadyszki i to przez prosiaki - tutaj bulet. Zobaczymy, póki co nie zaskoczyło mnie to za bardzo a parametry identyczne jak na bermanie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przecież wszystko jest zależne i to że wrzucisz ten sam projekt nie znaczy że będzie działać identycznie...

Jest zbyt dużo zależności by coś działało lepiej/gorzej... Dużo zależy od hostów z którymi się 'łączysz'... To że się wiesza jest też zależne od ustawień systemu Windows. Jeśli wiesz co robisz, możesz sporo osiągnąć.

No tak, różnica jest nawet w systemie, tam jest win7 i całkiem inaczej działa niż server

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A co ma bulet do gscrapera i harvestu - chyba że postujesz to ok. Osobiście nie byłem zadowolony z konfiguracji v-2(stara oferta+dodatki) z rurka 1Gb, gsc i ich proxy. Zależności o których pisze VMline w moim przypadku zsumowały się na ich nie korzyść. Nie znaczy to, że nie jestem zadowolony z ich oferty - ale gsc działa mi lepiej gdzie indziej.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

No tak, różnica jest nawet w systemie, tam jest win7 i całkiem inaczej działa niż server

Tak to prawda ze win7 zachowuje sie inaczej... jednak mozna win 2008 tez skonfigurowac w sposob win7 lecz jest troche pracy.

No tak, tylko ja omnibusem ani nawet gimbusem :) nie jestem, nie potrafię robić wszystkiego. Kupuje serwer polecany pod gscrapera to liczę na to, że będzie on działał poprawnie. I ogólnie działa, teraz widzę, że to nawet leci jak mniejsza bazę wrzuciłem, ale na mniejszej liczbie wątków.

A co ma bulet do gscrapera i harvestu

Głównie nim blastuje komenty.

Z tymi VPSami to jest roznie. Mam jeden w biznes-host, to nawet jak nic nie jest odpalone to i tak sie restartuje co 24h. Teraz sprawdzilem to nawet juz nie wstaje przy probie polaczenia ;) Berman, v-net - zupelnie ok. Na v-net mam win7 i win2008 i zdecydowanie sklaniam sie do wyrazenia opinii ze win7 mi lepiej lezy. Berman win7, tez ok - jedynie support odpisuje po 4-5 dniach czasami. Z tego wszytkiego to najczesciej korzystam z win7 w v-net ;)

search_auditor_500x80_bf.png

z win7 w v-net ;)

którego już nie ma w ofercie, bo też bym go wolał niż 2008

Kupno przez PayPal nie oznacza, ze trzeba mieć tam konto - płacisz kartą bez problemu.

Ile się czeka na maila kluczem po zakupie ? Jakoś tak nic nie dostałem jeszcze - minęło pół godzinki. (w spamie nie ma)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@mario - nie sadze ze dzis sie ktos wezmie za generowanie kluczy. Pewnie dopiero jutro "chinskie" rano ktore wypada okolo naszej 2-3 w nocy ;)

@hirican - BHS ma akurat uklad bezposrednio z chinczykami, którzy i tak rozkminiają reszte - wiec tutaj nie ma czego pilnować ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności