Skocz do zawartości

GScraper - najszybszy harvester i dodawarka.

Paweł Sokołowski - Eline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odpowiedzi:

- nie wykluczam dodania opcji automatyki, jednak wiąże się to z dość zaawansowanymi zmianami. Najprostsza opcja to start programu i uzycie listy do zaimportowania, czyli podajemy ze start 8:00 i korzystaj z listy footprint_aaa.txt zapusujac wyniki do wyniki_aaa. Takie cos sadze ze jest mozliwe do wykonania, jednak termin ciezko okreslic.

- zakup pelnej wersji ABSOLUTNIE nie obliguje do zakupu proxy. To sa zupelnie oddzielne produkty. Proxy jest dla osob ktore czesto i duzo harvestuja i nie maja ochoty placic za proxy prywatne czy szukac publicznych. Tutaj jest nielimitowana ilosc proxy dostepna 24/7. Jak ciagniesz 500 watkami, masz proxy na 500 watkow i tyle firma zapewnia przez caly czas abonamentu. Jak spojrzycie na film, zobaczycie ze przy jednym harvescie sa to tysiacy proxy jakie przelatuja przez GScrapera.

search_auditor_500x80_bf.png

no wlasnie:

1) proxymarket testowalem i sie nie sprawdzil

2) harvestowanie publicznych nie daje rady niestety - zwykle z harvestowania ktore zabiera mi ok kilku godzin wychodzi tylko 30dzialajacych, z ktorych po kolejnych kilku godzinach duza czesc odpada

3) zwykle mam do przejechania okolo kilku tysiecy adresow

mam obecnie SB wiec zakup Gscrappera glownie widzialbym sens wlasnie dla tej automatycznej podmiany proxy ;) jednak jednorazowy wydatek 300zl jest ponad moje mozliwosci

@Paweł Sokołowski - Eline

Jak wygląda sprawa przenoszenia licencji na inną maszynę?

M

Kwestia samej licencji to sekundy. Odpinasz stara maszyne i aktywujesz na nowej. Ja uzywam tak że mam zainstalowane na kilku i aktywuje gdzie mam akurat zasoby. NIe ma limitu, nie ma ograniczeń do N zmian.

1) proxymarket testowalem i sie nie sprawdzil

Jeszcze nie tak dawno temu userzy wyciągali na tych proxy po 18.000.000 linków z google. Ale coż ... może w twoim przypadku się nie sprawdził... Sorry za mały OT.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ap_seo - Jeśli dla Ciebie budżet 300zł jest ponad możliwości to raczej nie masz co szukać w tym wątku i w seo. Jest to dość niski wkład za opisywane funkcję.

Ja na proxymarket robię lekko ~100k footprintów na dobę przy minimalnym obciążeniu maszyny...

@Paweł Sokołowski - zważ na późną godzinę ;) -= nigdzie nie widzę info ze free version harvestuje "jedynie" 100k urli :)

i tak kupię wersję całą, ale to ważne info jest (to że nie widzę nie znaczy że takiego info nie ma) :D

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Tutaj nie mówimy o wersji free tylko to jest watek o narzędziu w pełnej wersji ze wszystkim opcjami ;)

Idąc dalej wersja free nie ma wszystkich opcji tej płatnej. Nie wymieniłem opcji wersji płatnej, wiec tym bardziej cięzko wymieniać tutaj czego we free nie ma :) Poza tym to sie szybko zmienia - jak popatrzycie na printscreeny to widać jakich opcji brakuje na nich. Ale od razu napisze że: wersja free też nie postuje, nie wysyła notyfikacji, nie filtruje list, obcięte jest dużo funkcji w opcjach, nie ma opcji Expand i w sumie mozna by tak wymieniac i wymieniac.

Za 120 zeta lifetime za pełną licke to nawet grzech pisać czego nie ma darmowa wersja, bo ta licka jest prawie darmowa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności